Altimate București a depus singura ofertă în cadrul unei licitații organizată de Autoritatea pentru Digitalizarea Românie (ADR) în vederea furnizării de servicii de suport, asistență tehnică și mentenanță software pentru Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), contract estimat la 9,42 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de 3 ani.
În cadrul ofertei, UTI Grup este terț.
Potrivit termene.ro, Altimate SA București a fost înființată în 2014 și este autorizată să desfășoare activități de consultanță în tehnologia informației.
CITEȘTE ȘI UTI, japonezii de la Toshiba și companii din Austria și India se luptă să doteze Poșta Română cu o linie de sortare pentru dezvoltarea serviciilor de curierat rapidîn 2019, conform celor mai recente date publice disponibile, afacerile au atins 38,6 milioane de lei, de la 5,6 milioane de lei în anul precedent. Profitul net a scăzut de 2,04 milioane de lei la 255.753 lei în 2019.
Acționarii companiei sunt UTI Holdings BV (Olanda) - 99,9981% și UTI Real Estate Development SRL București - 0,0018%.
UTI Holdings BV este acționarul majoritar al UTI Grup, principala firmă a grupului controlat de Tiberiu Urdăreanu.
El s-a retras de la conducerea UTI Grup în 2015.
Înființată în 2000, Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) este o structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului și în coordonarea prim-ministrului.
ADR are rolul de a realiza și coordona implementarea strategiilor și a politicilor publice în domeniul transformării digitale și societății informaționale.