Filmul de acțiune „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul de acțiune „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 aug 2019

Filmul de acțiune „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham și Idris Elba în distribuție, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 60,8 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Lungmetrajul regizat de David Leight îi are în centru pe omul legii Luke Hobbs și proscrisul Dechard Shaw, care formează o alianță când un răufăcător cibernetic amenință viitorul omenirii. Din distribuția spinoff-ului, cu buget estimat la 200 de milioane de dolari, fac parte și Vanessa Kirby, Helen Mirren și Eiza González, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

La nivel global, în primul weekend, filmul a generat încasări de 180 de milioane de dolari.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Valul de căldură care a afectat Europa luna trecută, „foarte probabil” rezultatul impactului oamenilor - studiu CITEȘTE ȘI Valul de căldură care a afectat Europa luna trecută, „foarte probabil” rezultatul impactului oamenilor - studiu

Lungmetrajul live-action „The Lion King”, regizat de Jon Favreau, a coborât un loc în topul nord-american, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 38,2 milioane de dolari. Cumulat, filmul a generat, la nivel global, încasări de 1,19 miliarde de dolari.

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time... in Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino și Margot Robbie în distribuție, s-a clasat pe locul al treilea. În al doilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 20 de milioane de dolari.

„Spider-Man: Far From Home”, al șaptelea film al francizei, a coborât un loc în top, până pe patru. În al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 7,7 milioane de dolari. Cumulat, filmul a înregistrat încasări de 1,07 miliarde de dolari.

Animația „Toy Story 4” s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziție, după ce, în al șaptelea weekend de la lansare, a generat încasări de 7,1 milioane de dolari.

Comedia muzicală „Yesterday”, regizată de Danny Boyle, s-a menținut pe poziția a șasea în box office-ul nord-american. În al șaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,44 de milioane de dolari.

Comedia „The Farewell”, cu Awkwafina în distribuție, a urcat trei locuri în top, până pe șapte, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 2,42 de milioane de dolari.

Locul al optulea a fost ocupat de filmul horror „Crawl”, regizat de Alexandre Aja, în coborâre trei poziții. În al patrulea weekend de la debut, lungmetrajul a generat încasări de 2,1 milioane de dolari.

Filmul fantasy „Aladdin” al lui Guy Ritchie, cu Will Smith în distribuție, a coborât două locuri, până pe nouă, după al 11-lea weekend de la debut, când a generat încasări de 2 milioane de dolari. La nivel global, lungmetrajul a generat încasări totale de 1,02 miliarde de dolari.

Filmul horror „Annabelle Comes Home”, al șaptelea din Universul Conjuring, a coborât o poziție, până pe zece, după ce, în al șaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 0,8 milioane de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
fast & furious presents: hobbs & shaw
box office