Afacerile din industrie au încetinit în februarie, înregistrând un avans de 11,9%

Afacerile din industrie au încetinit în februarie, înregistrând un avans de 11,9%
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2018

Cifra de afaceri a companiilor din industrie a crescut în februarie cu 11,9% față de aceeași lună a anului trecut, un ritm încetinit față de ianuarie, arată datele publicate joi de Institutul Național de Statistică (INS).

În luna ianuarie, afacerile din industrie au crescut cu 20,7% față de aceeași lună a anului trecut, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

Cifra de afaceri din industrie, în luna februarie, față de februarie 2017, a crescut pe ansamblu cu 11,9%, ca urmare a creșterii din industria prelucrătoare (+12,3%). Industria extractivă a rămas la același nivel.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Comisia Europeană avansează măsuri pentru protecția consumatorilor online, inclusiv pentru întărirea interdicției de comercializare a produselor cu dublu standard de calitate. România a găsit astfel de produse CITEȘTE ȘI Comisia Europeană avansează măsuri pentru protecția consumatorilor online, inclusiv pentru întărirea interdicției de comercializare a produselor cu dublu standard de calitate. România a găsit astfel de produse

Pe marile grupe industriale, creșteri au înregistrat: industria bunurilor de capital și industria bunurilor intermediare (+14,5% fiecare), industria energetică (+8,5%), industria bunurilor de uz curent (+6,4%) și industria bunurilor de folosință îndelungată (+3,6%).

În 2017, cifra de afaceri din industrie pe total (piața internă și piața externă), în termeni nominali, a crescut cu 11,7%, față de 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
ins
industrie