Cea mai scumpă piață . Detalii pe PROFIT INSIDER, un instrument de business pe bază de abonament prin intermediul căruia sunt furnizate informații exclusive privind modificările fiscale și legislative pregătite de autorități înainte de a fi lansate în dezbatere publică, tranzacții realizate de jucători importanți, decizii de business, rezultate financiare anunțate în premieră, analize de piață exclusive.
Dintre cele mai mari conglomerate media, Netflix și Fox rămân cei mai mari competitori, când vine vorba de venituri și de profit.
Vinul roșu se confruntă la acest moment cu “o criză existențială”. În Franța, consumul s-a prăbușit cu 90% față de anii ‘70, pe un fond în care tinerii se orientează către alte băuturi sau chiar evită complet alcoolul, conform FT.
Pe măsura estompării efectului listării Hidroelectrica din vara anului 2023, lichiditatea de la BVB a tins să se reducă. Rezultatele financiare ale companiilor listate au fost mixte în 2024, însă poveștile de succes au reușit să aducă o dinamică pozitivă pentru indicele celor mai tranzacționate acțiuni românești, relevă analiza Profit.ro.
Riscurile economice generate de tulburările politice din Coreea de Sud ar putea scădea în următoarele șase luni, însă presiunile externe, precum tarifele propuse de președintele ales al SUA, Donald Trump, asupra exporturilor sud-coreene, sunt ”problematice”, a declarat Soohyung Lee, membru al Consiliului de Politică Monetară al Băncii Coreei (BOK), transmite CNBC.
Plafonul României pentru împrumuturi prin obligațiuni emise pe piața externă, nivelul maxim la care se poate situa soldul împrumuturilor contractate prin programul de emisiuni de titluri de stat "Medium Term Notes", va crește de la 75 de miliarde de euro în prezent la 90 de miliarde de euro.
Ministrul Finanțelor, Tanczos Barna, spune că deficitul bugetar pe 2024 este prognozat la 8,7% din PIB.
Numărul angajaților din Germania a ajuns în 2024 la un total de 46,1 milioane persoane, cel mai ridicat nivel de la reunificarea țării în 1990, conform datelor publicate de Oficiul Federal de Statistică (Destatis), transmite Reuters.
Înmatriculările de mașini noi au depășit în România, la finalul anului 2024, un total de 150.000 de unități, pe fondul unei luni decembrie care a fost mai bună decât așteptările.
Numărul înmatriculărilor de persoane fizice și juridice a scăzut, în primele 11 luni din 2024, cu 15,06%, comparativ cu perioada similară a anului anterior, totalizând 116.938 de înmatriculări, conform datelor centralizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC).