WIN Real Estate începe construcția și WIN Brokers lansează vânzările pentru ultima clădire din ansamblul rezidențial WIN Herăstrău, situat în zona Șoseaua Nordului. Până pe 15 decembrie 2024, oferta este accesibilă, prioritar și cu preț preferențial, comunității WIN Alliance. Toți cei interesați sunt invitați să ia legătura cu echipa internă de vânzări a dezvoltatorului pentru informații.
Cea mai importantă companie de petrol și gaze din România și regiune, OMV Petrom, vinde un teren intravilan de peste 7.000 mp către firma Optima Asset Management, din Iași, convocatorul fiind publicat în Monitorul Oficial.
Fostul selecționer al României, Mirel Rădoi (43 de ani), a intrat în parteneriat cu antreprenorii Florentin Avădanei și Bogdan Macovei, cu scopul de a dezvolta o rețea de parcuri de retail în mai multe localități din România, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.
Proprietarii de locuințe din Marea Britanie se confruntă cu dificultăți în a vinde sau refinanța casele, deoarece unii dintre cei mai mari creditori resping proprietățile cu izolație din spumă izolatoare.
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici și alocarea sumei de 1,649 miliarde lei pentru demararea lucrărilor de electrificare a liniei de cale ferată Rădulești-Giurgiu Nord.
Cu peste 15 ani de experiență în domeniul protecției mediului, în calitate de Director General STRATOS MANAGEMENT, sprijiniți companiile în realizarea tranziției către economie circulară și business sustenabil. De unde a pornit pasiunea pentru acest domeniu, transformată ulterior într-o carieră, iar acum, sesizăm că e mai mult o responsabilitate.
Investitorul imobiliar Eden Capital Development, care a dezvoltat circa 2.900 de apartamente în București, a primit autorizația de construire necesară realizării unui ansamblu rezidențial major, cu peste 1.300 de apartamente, în locul halelor fostei fabrici de diamante RAMI Dacia din spatele mallului AFI Cotroceni din vestul Bucureștiului, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.
Numărul autorizațiilor de construire emise pentru clădiri rezidențiale din București s-a redus la aproape jumătate în timp ce suprafața utilă totală autorizată spre construire a scăzut cu 62% în ultimii trei ani.
Volumul lucrărilor de construcții, ca serie brută, a scăzut, pe total, cu 2,6%, în primele nouă luni ale anului, comparativ cu perioada similară a anului trecut, pe fondul declinului consemnat la lucrările de întreținere și reparații curente (-8,2%) și la lucrările de construcții noi (-2%), potrivit datelor publicate de Institutul Național de Statistică (INS).
Situația Planșeului Unirii este deja un subiect cunoscut și ultra-dezbătut în spațiul public. Se discută de mult timp deja despre necesitatea de intervenție urgentă prin lucrări de consolidare.