Paramount+ va crește prețurile pentru abonamentele sale de streaming

Paramount+ va crește prețurile pentru abonamentele sale de streaming
Profit.ro
Profit.ro
scris marţi, 11:41

Paramount Global crește prețul serviciului său de streaming emblematic, în timp ce compania încearcă să-și redreseze afacerea, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Compania a declarat că va crește prețul abonamentului Paramount+ cu Showtime cu 1 USD, la 12,99 USD pe lună, iar prețul opțiunii Paramount+ Essential va crește cu 2 USD, la 7,99 USD pe lună, pentru toți abonații noi, scrie News.ro.

FOTO Cel mai mare retailer alimentar de proximitate din Polonia și-a fixat deja încă o țintă în România - Intră în concurență cu 5 to Go CITEȘTE ȘI FOTO Cel mai mare retailer alimentar de proximitate din Polonia și-a fixat deja încă o țintă în România - Intră în concurență cu 5 to Go

Creșterea prețului intră în vigoare pe 20 august pentru clienții noi, pentru ambele planuri.

Pentru clienții existenți ai Paramount+ cu Showtime prețului va crește în sau după 20 septembrie.

Clienții existenți Paramount+ Essential – care nu primesc conținut Showtime – nu vor plăti mai mult pentru abonamentele lor.

Prețul opțiunii comerciale limitate Paramount+ va crește, de asemenea, cu 1 USD, până la 7,99 USD pentru clienții actuali.

Mai multe companii media au crescut prețurile de streaming, deoarece caută să facă profit din afacerile lor nerentabile.

Directorii Paramount au spus public de mai multe ori că văd o mulțime de oportunități de a crește prețul serviciilor de streaming.

NBCUniversal, parte a grupului Comcast, a spus că va crește prețurile pentru Peacock în iulie, înainte de Jocurile Olimpice de vară, care vor fi difuzate exclusiv pe rețeaua de difuzare NBC și Peacock. Va fi a doua creștere de preț a Peacock în ultimul an.

La începutul acestei luni, Warner Bros. Discovery a anunțat că va crește costul serviciului său de streaming Max.

Paramount a combinat platformele Showtime și Paramount+ anul trecut, într-un efort de a reduce cheltuielile pentru conținut, care a devenit un accent special pentru companiile media.

Compania a crescut și prețurile Paramount+ la sfârșitul anului trecut.

Paramount a declarat în aprilie că a adăugat 3,7 milioane de abonați Paramount+ în primul trimestru, ridicând totalul la 71 de milioane. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea colegilor săi media, Paramount a înregistrat pierderi legate de serviciul său de streaming.

EXCLUSIV MaxyGo, cu acționari din zona brokerajului în asigurări și care a cumpărat o agenție de turism, intră în hotelărie cu o clădire impozantă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV MaxyGo, cu acționari din zona brokerajului în asigurări și care a cumpărat o agenție de turism, intră în hotelărie cu o clădire impozantă

Compania a declarat că pierderile din primul trimestru s-au redus la 286 de milioane de dolari, de la 511 de milioane de dolari în perioada anului precedent.

Creșterea prețului vine după ce, la începutul acestei luni, National Amusements a oprit discuțiile cu Skydance cu privire la o fuziune propusă cu Paramount.

National Amusements, care este deținută de Shari Redstone, acționarul de control al Paramount, a acceptat anterior condițiile economice ale fuziunii cu un consorțiu care includea Skydance, a lui David Ellison, înainte de a pune capăt negocierilor.

Compania este acum condusă de un trio de lideri, numit ”Biroul CEO”, format din CEO-ul CBS George Cheeks, CEO-ul Paramount Media Networks Chris McCarthy și CEO-ul Paramount Pictures Brian Robbins.

Cei trei lideri și-au prezentat recent planul de a redresa compania la adunarea anuală a acționarilor Paramount, în cazul în care înțelegerea cu Skydance eșua. Prioritățile strategice - cu un ochi către reducerea datoriilor Paramount - au inclus explorarea oportunităților de asociere cu alte companii media și reducerea costurilor cu 500 de milioane de dolari, precum și vânzarea activelor secundare.

Trio-ul a spus că vor dezvălui alte planuri la raportarea veniturilor Paramount în august.

viewscnt
Afla mai multe despre
paramount+
streaming