Andrei Corobea, invitatul emisiunii “Legile Afacerilor”. Academia Corobea și One Verdi Park, proiectele de vârf ale prezentului

Andrei Corobea, invitatul emisiunii “Legile Afacerilor”. Academia Corobea și One Verdi Park, proiectele de vârf ale prezentului
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iun 2024

Încă de pe băncile facultății, Andrei Corobea s-a implicat activ în domeniul pe care-l studiase, era prezent pe șantiere alături de muncitori, încercând să acumuleze cât mai multă experiență. Ani mai târziu, prezentul ni-l aduce în studioul Profit NEWS TV cu o poveste ce poate fi ușor transpusă în rândurile unei cărți. De fapt, a și făcut-o: „Manager de proiect în construcții. Fundamente solide pentru liderii de mâine”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Carmistin, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Anul 2023 a fost un an de creștere și realizări importante pentru EVA Build, sub conducerea lui Andrei Corobea. Compania s-a concentrat pe proiecte majore, incluzând finalizarea One Verdi Park și dezvoltarea Academiei Corobea, o platformă educativă pentru industria construcțiilor. Aceste inițiative reflectă angajamentul EVA Build pentru inovație și excelență în sectorul construcțiilor. Planurile pentru 2024 includ extinderea Academiei Corobea și consolidarea valorilor care au consacrat EVA Build ca un lider în domeniul său.

La doar 6 luni de la lansarea cărții cu titlul „Manager de proiect în construcții.Fundamente solide pentru liderii de mâine”, ediția a cunoscut un real succes printre cititori și mai ales printre cei care vor să urmeze aceeași vocație, fiind un domeniu vast, dinamic și complex al activității economice.

Cu peste 15 ani de experiență în construcții și mai bine de un deceniu de preject management, Andrei este și un mentor dedicat, reușind să se implice în formarea a numeroși profesioniști din domeniul construcțiilor, ajutându-i să își dezvolte competențele și să își atingă potențialul maxim. De altfel, pe lângă profesionist în construcții, fondator Eva Build și mentor, Andrei este coordonatorul Academiei Corobea și, totodată, cofondator și Chief Strategy Officer la IMPERIUM – The Crypto Index.

Despre începuturile carierei sale, proiectele de renume construite, printre care și cel de suflet, “Academia Corobea”, se va discuta în această seară, live, pe Profit NEWS TV, începând cu ora 21:00.

viewscnt
Afla mai multe despre
andrei corobea
one verdi park