International Work Finder - afaceri mai mari, angajați din Nepal, Sri Lanka și India aduși în România. "Obiectivul nostru este să aducem în România, până la finalul anului, 10.000 de persoane, muncitori calificați și necalificați"

International Work Finder - afaceri mai mari, angajați din Nepal, Sri Lanka și India aduși în România. "Obiectivul nostru este să aducem în România, până la finalul anului, 10.000 de persoane, muncitori calificați și necalificați"
scris 20 mai 2024

International Work Finder, jucător pe piața de recrutare a personalului UE și non-UE și management al resurselor umane din România, a închis anul 2023 cu o cifră de afaceri de circa 12,3 milioane de euro, de 5,5 ori mai mult decât în anul anterior. Creșterea se datorează introducerii unor noi linii de business - outsourcing și leasing de personal - care se adaugă serviciilor existente.

Outsourcingul implică externalizarea anumitor procese sau servicii către o terță parte, în timp ce leasingul de personal se referă la închirierea de angajați pentru o perioadă determinată, conform nevoilor specifice ale companiilor. Diferența principală între cele două constă în faptul că, în cazul outsourcing-ului, întreaga responsabilitate pentru o anumită funcție este transferată de la client către International Work Finder, în timp ce leasingul de personal presupune furnizarea de angajați, care rămân sub supravegherea directă a companiei angajatoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Premieră pentru industria românească de apărare, cu o companie americană. Primul parteneriat strategic al unei companii românești în construcția de UAV-uri militare și civile CITEȘTE ȘI Premieră pentru industria românească de apărare, cu o companie americană. Primul parteneriat strategic al unei companii românești în construcția de UAV-uri militare și civile

Compania asigură, de asemenea, la cerere, și cazarea, transportul și integrarea angajaților în societate și colectiv, menținând o relație strânsă între angajator și angajat.

În 2023, International Work Finder a adus în România circa 2.500 de angajați non-UE, predominant din Nepal (65%), Sri Lanka (20%) și India (9%). Cei mai mulți dintre aceștia, peste 25%, sunt muncitori necalificați, care au fost plasați în cadrul proiectelor de construcții, fabrici și logistică.

În plus, compania a adus aproape 300 de angajați pentru asamblare și montare piese, 165 de operatori prelucrare cauciuc, 155 de manipulanți depozit, peste 130 de operatori mașini unelte și peste 100 de instalatori. Industria agricolă și sectorul HoReCa au beneficiat, de asemenea, de personal necalificat pentru diverse lucrări și poziții în bucătărie.

Microsoft plănuiește o schimbare majoră a strategiei sale de vânzări de jocuri video prin lansarea următorului episod din „Call of Duty” CITEȘTE ȘI Microsoft plănuiește o schimbare majoră a strategiei sale de vânzări de jocuri video prin lansarea următorului episod din „Call of Duty”

Pentru anul 2024, International Work Finder își propune o creștere semnificativă a numărului de personal non-UE adus în România.

"Obiectivul nostru este să aducem în România, până la finalul anului, 10.000 de persoane, muncitori calificați și necalificați, care să susțină dezvoltarea unor industrii cheie, cum sunt construcțiile, producția, logistica, agricultura, HoReCa și nu numai. Deși această creștere poate părea ambițioasă, la șapte ani de la fondarea companiei, avem resursele necesare pentru a o realiza", spune Marius Ștefănescu, co-fondator International Work Finder.

Fondată în 2017, International Work Finder a adus până în prezent peste 15.000 de angajați în România. Printre industriile deservite se numără construcțiile, auto, HoReCa, logistica, energia verde, merchandising-ul, producția, agricultura, spa-urile, baby sitting-ul, reciclarea, curățenia și asistența socială. 

viewscnt
Afla mai multe despre
international work finder
muncitori