Vicepreședintele ASF pentru piața de capital a demisionat

Vicepreședintele ASF pentru piața de capital a demisionat
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:50

Gabriela Horga a demisionat din funcția de vicepreședinte ASF pentru piața de capital, ea urmând să candideze, din partea PNL, pentru un post de senator.

Horga se află prima pe lista PNL Giurgiu pentru Senat. Ca senator, ea ar urma să facă parte din comisia economică, arată financialintelligence.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Producția Hidroelectrica s-a diminuat cu o cincime, confirmând tendința din prima jumătate a anului CITEȘTE ȘI Producția Hidroelectrica s-a diminuat cu o cincime, confirmând tendința din prima jumătate a anului
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În cele 10 luni de mandat, Horga a avut consultări cu piața și a făcut demersuri pentru modificări legislative pe piața de capital.

Recent, Senatul a aprobat proiectul de lege de modificare a Legii 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață. Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi, la doar trei săptămâni după ce a fost depus la Senat.

ASF derulează un amplu proces de modernizare a cadrului de reglementare, care să conducă la întărirea rolului pieței de capital la nivelul economiei naționale și pune un accent deosebit pe implementarea prevederilor incluse în Strategia națională privind dezvoltarea pieței de capital din România pentru perioada 2023-2026.

viewscnt
Afla mai multe despre
gabriela horga
asf