CEC Bank a sprijinit construcția spitalului oncologic din Mureș

CEC Bank a sprijinit construcția spitalului oncologic din Mureș
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 iul 2024

CEC Bank a contribuit cu o facilitate de credit de 112,6 milioane de lei la dezvoltarea proiectului Spitalul Oncologic Medex, inaugurat recent în Sângeorgiu de Mureș.

„Prin finanțarea acestei noi investiții, CEC Bank își reconfirmă angajamentul de a sprijini dezvoltarea comunităților și misiunea de a le fi alături atât în plan economic, cât și social. Spitalul oncologic Medex este un proiect important pentru comunitatea locală și pentru întregul sistem de sănănate din România, prin accesul pe care îl oferă la servicii medicale de calitate și sisteme performante. Vom continua să fim un partener de încredere în finanțarea și susținerea inițiativelor cu un astfel de impact”, a declarat Bogdan Neacșu, președintele CEC Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Spitalul dispune de echipamente și dotări de ultimă generație, care permit diagnosticarea precoce și un tratament complex al patologiei oncologice. Noul spital are o suprafață de peste 10.700 mp, 5 niveluri operaționale, 52 de saloane cu 116 paturi, având printre dotări și primul PET-CT din județul Mureș.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Noul Centru Medical din Mureș va oferi servicii integrate de medicină preventivă și curativă, alături de consilierea psihologică și spirituală.
Construcția Centrului medical de excelență, imagistică, radioterapie și tratament oncologic by Medex Vital Serv SRL din Mureș a început în luna martie 2022 iar lucrările au fost finalizate în decembrie 2023, valoarea investiției fiind de 33 de milioane de euro.

Spitalul Ocologic Medex dispune de un Ambulatoriu cu 18 specialități medicale: Oncologie, Radioterapie, Cardiologie, Alergologie, Imunologie, Pneumologie, Gastroenterologie, Dermatologie, Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice, Ginecologie, Urologie, ORL, Chirurgie OMF, Hematologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Chirurgie Generală și Chirurgie Toracică.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec
spital