Edmund Piess este noul director al operațiunilor Geocycle în Europa de Est

Edmund Piess este noul director al operațiunilor Geocycle în Europa de Est

Edmund Piess

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2017

Geocycle, companie parte a grupului LafargeHolcim, specializată în managementul deșeurilor, l-a numit pe Edmund Piess ca director al operațiunilor din Europa de Est, acesta urmând să gestioneze piețele din România, Republica Moldova, Bulgaria și Grecia.

De profesie inginer industrial, Edmund Piess a ocupat în ultimii 19 ani diferite posturi în cadrul grupului LafargeHolcim în țări din Europa (Franța, România, Elveția) și Africa (Egipt, Algeria, Maroc, Nigeria, Uganda, Kenya, Benin și Camerun). În ultimul an, acesta a deținut poziția de Manager de Performanță în LafargeHolcim Corporate Elveția.

Urmărește-ne și pe Google News

Edmund Piess este specializat în inginerie industrială, având o diplomă obținută în 1998 la HEMES-Gramme Liege din Belgia.

“Sunt onorat să mă alătur echipei Geocycle Europa de Est și să contribui, împreună cu colegii mei, la dezvoltarea businessului și la atingerea țintelor de dezvoltare durabilă și performanță, pe care ni le-am propus la nivel de Grup. Economia circulară este foarte importantă, de aceea, în Grupul LafargeHolcim, ne-am propus să co-procesăm anual în operațiunile proprii o cantitate de peste 80 de milioane de tone de resurse alternative provenite din deșeuri nepericuloase. În România, vom continua să oferim un serviciu de mediu și o soluție sustenabilă pentru gestionarea deșeurilor,  dezvoltând capacitățile de co-procesare”, a declarat Edmund Piess.

Sistemul remote working - prezentat angajaților încă de la recrutare ca un beneficiu. În ce domenii se lucrează de acasă CITEȘTE ȘI Sistemul remote working - prezentat angajaților încă de la recrutare ca un beneficiu. În ce domenii se lucrează de acasă

Subsidiara Geocycle din România lucrează în strânsă legătură cu Holcim România. În prezent, cele două platforme de pretratare ale Geocycle România, de la Câmpulung și Aleșd, fac posibilă co-procesarea în cadrul fabricilor de ciment Holcim România a unei cantități anuale de deșeuri echivalentă cu cea generată de aproximativ 500.000 de locuitori. La Aleșd și Câmpulung se co-procesează deșeuri solide (provenite din industrie sau din sortarea deșeurilor municipale), șlamuri petroliere și anvelope uzate. 

La nivel de Grup, Geocycle procesează în fiecare an 14 milioane de tone de deșeuri. 

Operațiunile Geocycle servesc peste 10.000 de clienți din întreaga lume, în peste 50 de țări de pe toate continentele. În Europa, Geocycle oferă servicii de gestionare a deșeurilor în peste 20 de țări cu peste 40 de unități de co-procesare.

viewscnt
Afla mai multe despre
edmund piess
lafargeholcim
geocycle