CNAIR a desemnat constructorul ansamblului de poduri peste Prut de la Ungheni, investiție de peste 150 milioane lei

CNAIR a desemnat constructorul ansamblului de poduri peste Prut de la Ungheni, investiție de peste 150 milioane lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2024

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunță că a fost desemnat constructorul ansamblului de poduri peste Prut de la Ungheni. NESS PROIECT EUROPE SRL are la dispoziție 151,68 milioane de lei și 24 de luni pentru construcția podurilor, a drumului de legătură cu Autostrada A8 și a punctului de trecere a frontierei.

”Am desemnat astăzi constructorul ansamblului de poduri peste Prut de la Ungheni! NESS PROIECT EUROPE SRL are la dispoziție 151,68 milioane de lei (fără TVA) și 24 de luni (6 luni proiectare și 18 luni execuție) pentru construcția podurilor, a drumului de legatură cu Autostrada A8 (Târgu Mureș – Iași – Ungheni) și a punctului de trecere a frontierei”, anunță Cristian Pistol.

Urmărește-ne și pe Google News
Platformă americană B2B, cu peste 4.500 de clienți, intră în România CITEȘTE ȘI Platformă americană B2B, cu peste 4.500 de clienți, intră în România

Directorul CNAIR precizează că, prin contractul finanțat din Fonduri Europene Nerambursabile (CEF), se va asigura o nouă legătură rutieră între România (județul Iași) și Republica Moldova (raionul Ungheni), scrie News.ro.

Podurile (câte unul pentru fiecare sens de circulație) vor avea o lungime de minimum 261,20 m (fiecare).

Contractul va putea fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, respectiv după soluționarea acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
pod
ungheni