Maldive interzice accesul israelienilor

Maldive interzice accesul israelienilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2024

Guvernul din Maldive va interzice accesul israelienilor în arhipelagul din Oceanul Indian, cunoscut pentru stațiunile de lux, în contextul în care furia publică din această națiune predominant musulmană crește din cauza războiului din Gaza, relatează AP.

Biroul președintelui a anunțat că guvernul a decis să schimbe legile pentru a împiedica titularii de pașapoarte israeliene să intre în țară și a înființa un subcomitet care să supravegheze acest proces, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Veneția introduce noi restricții pentru turiști CITEȘTE ȘI Veneția introduce noi restricții pentru turiști
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

De asemenea, președintele Mohamed Muizu va numi un emisar special pentru a evalua nevoile palestinienilor și pentru a lansa o campanie de strângere de fonduri.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului israelian de Externe, Oren Marmorstein, a declarat, la rândul său, că Ministerul de Externe recomandă israelienilor să evite orice călătorie în Maldive, inclusiv celor cu pașapoarte străine, iar celor care se află în prezent acolo să ia în considerare posibilitatea de a pleca.

Aproape 11.000 de israelieni au vizitat Maldivele anul trecut, ceea ce reprezintă 0,6% din totalul sosirilor de turiști.

viewscnt
Afla mai multe despre
maldive
israel