Interes ridicat pentru un sistem IT de planificare a resurselor CEZ Distribuție. 11 ofertanți s-au înscris la licitația de 2,8 milioane euro

Interes ridicat pentru un sistem IT de planificare a resurselor CEZ Distribuție. 11 ofertanți s-au înscris la licitația de 2,8 milioane euro
scris 7 oct 2016

CEZ Distribuție a primit 11 oferte pentru realizarea unui sistem informatic destinat planificării resurselor mobile (umane, echipamente de lucru, matariale, utilaje, auto) asociate mai multor activități ale companiei, contract estimat la 2,78 milioane de euro, fără TVA, pe o perioadă de 7 ani.

Ofertele au fost depuse de Ortec CEE SRL (Ortec BV Olanda, ISEC Associates SRL și ATOS IT Solutions and Services SRL), Ericsson Telecommunications Romania (BITTNER+KRULL Softwaressyteme Germania, UNIQUE Solutions și Ericsson Estonia), Intrarom (Service Power LTD Marea Britanie), Electrica Soluziona București (Indra Sistemas Spania), IBM Romania (IBM Slovacia, Euclides Technologies UK Limited), asocierea formată din Clevest Solutions Canada, Deloitte Consultanță și Deloitte Advisory Cehia, asocierea formată din Transcendence Systems Group, Greensoft și Prodinf Software, asocierea formată din Focality și Computer Sharing, asocierea formată din S&T Romania, Zero’Clock IT Services Emiratele Arabe Unite și Fiatest SRL, asocierea formată din Adrem Engineering, 2BInteligent Soft și Kvados Cehia, precum și asocierea formată din Telekom Romania Communications (fost Romtelecom), Globema Polonia, Globema Romania și Innovative Software Solutions.

Urmărește-ne și pe Google News
Logo Software, cea mai mare companie furnizor independent de software din Turcia, cumpără TotalSoft, o tranzacție de peste 30 milioane euro CITEȘTE ȘI Logo Software, cea mai mare companie furnizor independent de software din Turcia, cumpără TotalSoft, o tranzacție de peste 30 milioane euro
Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.forum

Licitația a fost contestată de Total Soft, unul dintre cei mai importanți producători locali de aplicații software pentru mediul de business, dar Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins cererea la finele lunii august.

Total Soft a acuzat CEZ Distribuție că îi limitează accesul la licitație și că favorizează, prin criteriul experiență, “anumiți operatori economici”, fără să-i nominalizeze.

“Autoritatea contractantă elimină posibilitatea de a se adresa unui număr mai mare de operatori economici care au capacitatea tehnică și profesională dovedită de a desfășura activități specifice obiectului acestui contract și în alte domenii relevante ale pieței nu numai în activitatea relevantă a entității contractante (electricitate, gaz, apă). Astfel, considerăm ca cerință impusă prin fișa de date în ceea ce privește experiența similară este de natură a restrânge artificial concurența, achiziția fiind concepută cu scopul de a favoriza sau dezavantaja în mod nejustificat anumiți operatori economici”, se arăta în cererea Total Soft înaintată către CNSC.

Contestatarul a propus ca soluții de remediere includerea în domeniul de aplicare a criteriilor privind experiența similară și altor activități din sectorul utilităților publice și, după actualizarea documentației, prelungirea termenului de depunere a ofertelor.

CEZ Distribuție are peste 1,4 milioane de clienți și activează ca monopol regional de distribuție a energiei electrice în județele Argeș, Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți, Teleorman și Vâlcea.

Compania este parte a grupului ceh CEZ.

viewscnt
Afla mai multe despre
cez distributie
licitatie
sistem it
oferte