Ciolacu, despre protestele din Piata Victoriei privind implementarea e-TVA: Am făcut toate modificările posibile, nu sunt sancțiuni. Cu toții ne dorim reforme. De 30 de ani, tot timpul cedăm și am ajuns primii la evaziune fiscală, din Europa

Ciolacu, despre protestele din Piata Victoriei privind implementarea e-TVA: Am făcut toate modificările posibile, nu sunt sancțiuni. Cu toții ne dorim reforme. De 30 de ani, tot timpul cedăm și am ajuns primii la evaziune fiscală, din Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 iul 2024

Premierul Marcel Ciolacu a declarat despre protestele din Piata Victoriei privind implementarea e-TVA, că au făcut toate modificările posibile și nu sunt sancțiuni. El a precizat că cu toții ne dorim reforme și de 30 de ani, tot timpul cedăm și am ajuns primii la evaziune fiscală, din Europa.

VEZI AICI ȘI FOTO - Imagini de la protestul contabililor ”Fără haos în legislația fiscală”

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat la sediul PSD despre protestele care au loc în Piața Victoriei în legătură cu implementarea E-TVA, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE Canadienii de la Gabriel Resources au contestat decizia prin care România a câștigat procesul în dosarul Roșia Montană CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Canadienii de la Gabriel Resources au contestat decizia prin care România a câștigat procesul în dosarul Roșia Montană
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

”Am făcut toate modificările posibile, nu sunt sancțiuni. Cu toții ne dorim reforme. Când le implementăm, nu mai sunt bune. ANAF-ul are nevoie de digitalizare, după 30 de ani. De 30 de ani, promitem acest lucru, avem cea mai mare evaziune fiscală din Europa, avem cel mai mare gap de TVA, iar când implementăm digitalizarea, avem probleme”, a spus premierul.

”Cu adevărat, trebuie să vedem, pe timpul implementării, să nu creăm mai multe probleme companiilor, decât să facem digitalizarea. Și eu am văzut că domnul ministru a avut acest întâlniri, mereu, dar  nu putem ceda, pentru a o mia oară. De 30 de ani, tot timpul cedăm și am ajuns primii la evaziune fiscală, din Europa. Eu nu îmi asum acest lucru”, a completat șeful Executivului.

Contabili, economiști și antreprenori au organizat, luni, la București, un protest pentru a atrage atenția asupra a ceea ce ei numesc ”teroare fiscală” și măsuri adoptate fără consultare publică, dar care au un impact major asupra întregii societăți. Manifestarea, intitulată ”Fără haos în legislația fiscală”, va avea loc în intervalul 08.30 – 13.00.

viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
e-tva
piata victoriei