VIDEO Nou trailer pentru "Gladiator II" anunță legătura dintre personajul lui Paul Mescal și cel al lui Russell Crowe

VIDEO Nou trailer pentru "Gladiator II" anunță legătura dintre personajul lui Paul Mescal și cel al lui Russell Crowe
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 18:34

Un nou trailer pentru "Gladiator II" dezvăluie legătura dintre Lucius, personajul principal din această a doua parte, interpretat de Paul Mescal, și Maximus, protagonistul filmului original interpretat de Russell Crowe; primul este fiul celui de-al doilea.

În aceste noi imagini, Lucilla (interpretată de Connie Nielsen în ambele filme), mama lui Lucius, îi vorbește fiului ei: "Lucius, ia puterea tatălui tău. Numele lui a fost Maximus, și îl văd în tine".

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Noul film de peste un miliard de dolari nu a reușit să detroneze „Beetlejuice Beetlejuice” CITEȘTE ȘI VIDEO Noul film de peste un miliard de dolari nu a reușit să detroneze „Beetlejuice Beetlejuice”
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: ARB, BCR, BRD, Garanti BBVA
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Paul Mescal a fost conștient de această legătură de familie încă de la primele schimburi de replici cu Ridley Scott, regizorul celor două filme: „A menționat-o în conversație, dar este altceva să o vezi scrisă pe pagină și să ai această responsabilitate pe umeri”, declară actorul pentru Entertainment Weekly cu ocazia lansării acestui trailer, scrie News.ro.

Lucius a apărut deja în "Gladiator" pe când era copil. El este nepotul împăratului Commodus (Joaquin Phoenix). Ridley Scott a menționat deja această legătură de familie dintre Lucius și Maximus, în octombrie 2023, într-un interviu acordat revistei Total Film.

Vorbind despre scenariu, regizorul a explicat: "Într-o zi, ne-am gândit din nou la problemă și am venit cu o idee foarte evidentă: există un supraviețuitor la sfârșitul primului film. Iar acest supraviețuitor este fiul Lucillei și al lui Maximus!".

VIDEO&FOTO Testele funcționale la viteză maximă cu prima locomotivă modernizată pentru CFR Călători, încheiate cu succes CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Testele funcționale la viteză maximă cu prima locomotivă modernizată pentru CFR Călători, încheiate cu succes

În acest al doilea episod, așteptat în 13 noiembrie (la 24 de ani după primul), Paul Mescal joacă alături de Pedro Pascal ("The Mandalorian", "The Last of Us"), care îl interpretează pe Acacius, un general roman decăzut. Denzel Washington, care reia colaborarea cu Ridley Scott la șaisprezece ani după "American Gangster", completează distribuția.

Lansat în 2000, "Gladiatorul" a fost un succes uriaș, încasând 460 de milioane de dolari la box office la nivel mondial. Nominalizat la douăsprezece premii Oscar, a câștigat cinci, printre care Cel mai bun film și Cel mai bun actor pentru Russell Crowe.

viewscnt
Afla mai multe despre
gladiator ii
russell crowe