Echipa națională de fotbal a României a aflat cu cine va juca în optimi la Campionatul European

Echipa națională de fotbal a României a aflat cu cine va juca în optimi la Campionatul European

Inquam Photos / Ștefan Constantin

Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 23:57

Echipa națională de fotbal a României va juca cu Olanda în optimile Campionatului European.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

În optimi, România va evolua pe Allianz Arena, la Munchen, marți, de la ora 19:00.

FOTO Jaf spectaculos la un magazin Bulgari din centrul Romei. Hoții au plecat cu bijuterii de jumătate de milion de euro CITEȘTE ȘI FOTO Jaf spectaculos la un magazin Bulgari din centrul Romei. Hoții au plecat cu bijuterii de jumătate de milion de euro

Rezultatele Olandei în grupă - 2-3 cu Austria, 0-0 cu Franța, 2-1 cu Polonia.

Olanda (Țările de Jos) s-a clasat pe locul trei în grupa D, în care Austria și Franța au terminat pe primele două poziții.

FOTO & VIDEO Automobilul Jaguar, creat inițial pentru Regele Mihai și care i-a aparținut Principelui Nicolae, nu a atins la Londra prețul cerut de vânzător CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Automobilul Jaguar, creat inițial pentru Regele Mihai și care i-a aparținut Principelui Nicolae, nu a atins la Londra prețul cerut de vânzător

Programul pentru celelalte meciuri din optimi: Elveția – Italia (29 iunie, ora 19.00), Germania – Danemarca (29 iunie, ora 22.00), Anglia – Slovacia (30 iunie, ora 19.00), Spania – Georgia (30 iunie, ora 22.00), Franța – Belgia (1 iulie, ora 19.00), Portugalia – Slovenia (1 iulie, ora 22.00), Austria – Turcia (2 iulie, ora 22.00).

Echipa națională de fotbal a României a terminat la egalitate cu Slovacia (1-1) și intră în optimile de finală ale Campionatului European de pe primul loc.

Golurile au fost înscrise de Ondrej Duda (min 24 pentru Slovacia) și de Răzvan Marin (min 36 din penalty, după un fault asupra lui Ianis Hagi).

O filială Dior a fost plasată sub supraveghere judiciară CITEȘTE ȘI O filială Dior a fost plasată sub supraveghere judiciară

România este lider în clasamentul grupei, toate cele patru echipe au câte patru puncte, dar tricolorii sunt pe primul loc datorită golaverajului.

În celălalt meci al grupei, Belgia și Ucraina au încheiat tot la egalitate, 0-0.

Astfel, România câștigă grupa E cu 4 puncte, urmată de Belgia, Slovacia și Ucraina, tot cu 4 puncte. Ucraina pleacă acasă, având în spate golaverajul afectat de înfrângerea din primul meci, în fața României, cu 0-3.

FOTO Începe recensământul berzelor albe CITEȘTE ȘI FOTO Începe recensământul berzelor albe

Echipa națională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat și cea mai bună performanță, ajungând în sferturile de finală.

La edițiile din 1984, 1996, 2008, 2016 și 2020 s-a oprit în grupe. La celelalte ediții a competiției continentale tricolorii nu s-au calificat. 

Inquam Photos / Ștefan Constantin

Inquam Photos / Ștefan Constantin

Inquam Photos / Ștefan Constantin

Inquam Photos / Ștefan Constantin

Inquam Photos / Ștefan Constantin

Inquam Photos / Ștefan Constantin

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreține atmosfera pe insulă.

Evenimentul este susținut de Betano și Hidroelectrica.

viewscnt
Afla mai multe despre
romania
belgia
fotbal