Donald Trump refuză altă dezbatere cu Kamala Harris

Donald Trump refuză altă dezbatere cu Kamala Harris
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 10:25

Donald Trump anunță că refuză altă dezbatere cu Kamala Harris, la două zile după precedenta dezbatere, difuzată de posturile americane de televiziune, în care fostul președinte a fost împins la limită, relatează AFP.

”NU VA EXISTA A TREIA DEZBATERE!”, scrie el pe rețeaua sa Truth Social.

Urmărește-ne și pe Google News
Șefa ONRC - concediată. Mii de firme au fost blocate de noul sistem informatic CITEȘTE ȘI Șefa ONRC - concediată. Mii de firme au fost blocate de noul sistem informatic
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Donald Trump a participat la o dezbatere cu președintele Joe Biden în iunie.

”Sondajele arată clar că eu am câștigat dezbaterea împotriva tovarășei Kamala Harris, candidata stângii radicale a deocraților, iar ea a cerut imediat o a doua dezbatere”, scrie candidatul republican.

”Kamala ar trebui mai degrabă să se concentreze asupra a ceea ce ar fi trebuit să facă în ultimii patru ani. Nu va exista a treia dezbatere”, a tranșat el, numărând ca primă dezbatere pe cea de la sfârșitul lui iunie cu Joe Biden, scrie News.ro.

Fostul președinte a dat asigurări că dezbaterea cu rivala sa democrată în cursa la fotoliul de la Casa Albă a fost ”trucată” de postul ABC News, care a organizat-o.

”A fost o afacere trucată, așa cum presupuneam, când te uiți la faptul că ei corectau tot (ceea ce spuneam eu) și nu o corectau pe ea”, a declarat Donald Trump despre jurnaliștii de la ABC care au moderat dezbaterea și care au revenit în cursul emisiunii asupra declarațiilor înșelătoare ale fostul președinte.

După dezbatere, cei doi candidați la fotoliul de la Casa Albă au repornit joi în campanie, într-o mână de state-cheie, ”swing states”.

După un armistițiu efemer, cu ocazia onorării victimelor atentatelor de la 11 septenbrie 2001, fostul președinte organizează un miting de campanie joi după-amiaza în Arizona.

Nicușor Dan afirmă că premierul l-a invitat la o discuție privind traficul: L-am invitat și eu la unul din zecile de mari șantiere ilegale CITEȘTE ȘI Nicușor Dan afirmă că premierul l-a invitat la o discuție privind traficul: L-am invitat și eu la unul din zecile de mari șantiere ilegale

Acest stat din vestul american a fost unul dintre cele mai disputate state în alegerile prezidențiale din 2020, în care Joe Biden l-a înfrânt cu 10.000 de voturi, și promite în acest an un rezultat la fel de strâns.

Rivala sa democrată se va afla în același moment în celălalt capăt al țării, în North Carolina. Vicepreședinta contează pe vottul afroamericanilor și tinerilor, remotivați de candidatura sa, să-l înfrângă pe miliardarul republican în acest stat de pe malul Atlanticului.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
kamala harris