Avertizare de vreme rea pentru aproape jumătate din țară. Cum va fi vremea în București

Avertizare de vreme rea pentru aproape jumătate din țară. Cum va fi vremea în București
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 17:39

Meteorologii au emis joi o atenționare Cod galben de furtuni, cu ploi torențiale, intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice și grindină, începând de joi la prânz, în aproape jumătate din țară. În Capitală, vremea va fi călduroasă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică valabilă de joi, de la ora 12.00, până vineri, ora 3.00, în județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Cluj, Sălaj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Gorj, Hunedoara, Alba, Sibiu și în jumătatea estică a județelor Suceava și Neamț, arată Hotnews.ro.

Hidroelectrica inaugurează primul proiect de investiție cu finanțare externă CITEȘTE ȘI Hidroelectrica inaugurează primul proiect de investiție cu finanțare externă

În Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Oltenia și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50…70 km/h), vijelii, grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp, conform meteorologii.

Vremea în București

În București, joi, vremea va fi călduroasă, conform ANM. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 30…35 km/h.

viewscnt
Afla mai multe despre
bucurești
meteo
vreme