Spotify introduce suport pentru videoclipuri

Spotify introduce suport pentru videoclipuri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris astăzi, 09:29

Încercările Spotify de a-și crește profitabilitatea prin extinderea conținutului disponibil continuă prin adăugarea suportului pentru videoclipuri muzicale.

Alături de muzică, podcast-uri, ebook-uri, tutoriale și filmări verticale scurte, Spotify va face acum loc și videoclipurilor muzicale în deja mult prea aglomerata sa aplicație.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania suedeză a anunțat că a început să testeze suportul pentru clipuri muzicale în 85 de țări, după ce, în urmă cu câteva luni, a debutat acest test în doar 11 țări.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Benfica Lisabona, inculpat pentru corupție CITEȘTE ȘI Benfica Lisabona, inculpat pentru corupție

Melodiile care au și videoclip, vor afișa un indicator special, iar utilizatorii vor putea schimba rapid între vizionarea clipului și ascultarea exclusiv audio a melodiei.

Noua funcționalitate este disponibilă atât pe telefoane, cât și pe aplicația pentru desktop. Pe telefoane, videoclipurile vor putea fi urmărite și în mod full screen, prin simpla rotire a dispozitivului la orizontală.

Noua funcționalitate ar putea fi atrăgătoare pentru utilizatorii care foloseau până acum YouTube pentru a urmări videoclipuri, dar și un nou motiv de nemulțumire pentru cei care vor doar să asculte muzică.

Spotify nu a menționat exact în ce țări va fi disponibil suportul pentru videoclipuri, acest aspect rămânând de văzut în momentul care noua funcționalitate va putea fi implementată.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzică
videoclipuri