VIDEO Francezii de la Groupe Atlantic încep o nouă investiție în România

VIDEO Francezii de la Groupe Atlantic încep o nouă investiție în România
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 17:38

Producătorul francez de echipamente de încălzire Groupe Atlantic se pregătește să lanseze noua sa unitate industrială din România, pentru debutul oficial al producției, în aprilie 2025.

Noua unitate de producție, din localitatea Aricenii Rahtivani, a francezilor de la Groupe Atlantiuc va începe fabricarea de cilindri de apă caldă ecoeficienți pentru uz casnic.

ROCA Industry anunță aprobarea fuziunii dintre Terra Impex SRL și Europlas Lux SRL, două companii deținute de BICO în Republica Moldova CITEȘTE ȘI ROCA Industry anunță aprobarea fuziunii dintre Terra Impex SRL și Europlas Lux SRL, două companii deținute de BICO în Republica Moldova
Urmărește-ne și pe Google News

Proiectul va genera aproximativ 250 de locuri de muncă, contribuind astfel la dezvoltarea economică regională și la consolidarea poziției grupului francez pe piața românească.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Până la sfârșitul anului 2027 urmează să fie angajați 240 de oameni în producție, inginerie și administrație, cu peste 60 de milioane de euro investiți în clădire și noi echipamente de producție.

viewscnt
Afla mai multe despre
groupe atlantic
echipamente de încălzire