SanoPass numește un nou CEO

SanoPass numește un nou CEO

Ioana Moldovan

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:14

SanoPass, companie românească din zona de healthtech care furnizează servicii medicale, de wellness și fitness în regim de abonament și individual, o numește pe Ioana Moldovan în funcția de Director General, după retragerea din această funcție a lui Andrei Vasile.

Acesta va rămâne în companie ca Președinte al Consiliului de Administrație.

Urmărește-ne și pe Google News
Fabrica EGGER Rădăuți, un exemplu de economie circulară aplicată în producția modernă din sectorul lemnului CITEȘTE ȘI Fabrica EGGER Rădăuți, un exemplu de economie circulară aplicată în producția modernă din sectorul lemnului
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Ioana Moldovan a ocupat anterior rol pe vânzări în cadrul Royal Bank of Scotland și mai multe roluri în MedLife, ultima poziție ocupată fiind cea de Corporate Sales Manager al MedLife S.A.

SanoPass a atras finanțări semnificative, în valoare totală de 1,5 milioane de euro de la investitori individuali, la platforme de crowdfunding (Seedblink), investitori de tip VC și parteneri strategici, precum MedLife.

În 2022, MedLife a preluat pachetul majoritar de acțiuni al platformei de servicii și abonamente medicale și de fitness SanoPass, lansată în vara anului 2019 de doi antreprenori.

În 2024, cifra de afaceri SanoPass a ajuns la aproape 13 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
sanopass
ioana moldovan