Vinul zilei: un vin roșu cu note olfactive de cireșe negre, violete și tente minerale. Corp suplu, gust complex, de vișine confiate, coacăze, prune afumate, ciocolată amară, scorțișoară și lemn dulce

Vinul zilei: un vin roșu cu note olfactive de cireșe negre, violete și tente minerale. Corp suplu, gust complex, de vișine confiate, coacăze, prune afumate, ciocolată amară, scorțișoară și lemn dulce
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

3 Passo Rosso 2023, vinul de astăzi, vine de la crama Cielo e Terra, fiind un roșu savuros, cu nuanțe purpurii, un vin apreciat peste tot în lume, cotat cu 98 puncte Luca Maroni.

Cielo e Terra are rădăcini adânci în istoria Veneto, rădăcini provenite de la familia Cielo, dar și de la producătorii de vin Cantine dei Colli Berici. Această tradiție este continuată și astăzi, întrucât compania este condusă de Luca și Pierpaolo Cielo, cei doi fiind susținuți de producătorii de la Cantine dei Colli Berici. Valorile cramei sunt calitatea, dar și devotamentul către oameni și mediul înconjurător.

Urmărește-ne și pe Google News

Crama Cielo e Terra își propune să aducă valoare domeniului viticol și, prin vinurile sale, să promoveze valorile în care crede: grija pentru echipă, respectul pentru clienți și atenția acordată mediului înconjurător, acestea fiind doar câteva dintre ele.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Recomandarea noastră de astăzi, 3 Passo Rosso, este un vin roșu cu nuanțe purpurii, care dezvăluie mai întâi note olfactive intense și mature de stejar. Pe palat, regăsim arome de fructe bine coapte, continuate apoi de aceleași tonuri subtile de stejar. Savurați acest vin la 16 grade Celsius, alături de feluri principale și preparate din carne roșie.

Răzvan Avram: “Un cupaj complex de Sangiovese, Negroamaro și Malvasia Nera, originar din Puglia (sudul Italiei), obținut din struguri BIO, un vin roșu demisec, cu o deosebită prospețime, ajuns la un nivel remarcabil de maturitate, în ciuda vârstei lui fragede. Culoare roșu granat și nas elegant, cu cireșe negre, violete și note minerale. Corp suplu, textură mătăsoasă, aciditate bine echilibrată și alcool perfect integrat (14%). Gust complex, cu vișine confiate, coacăze și prune afumate, la care se adaugă ciocolată amară, scorțișoară și lemn dulce. Postgust lung, intens, cu impresii dulci-amărui și senzații de condimente picante.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.
 
Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin