Vinul zilei: un Negroamaro cu note olfactive de ciocolată neagră, cireșe și lemn dulce. Gust catifelat, cu corp suplu și alunecos, arome intense de cafea, grafit, mentă și cireșe cărnoase

Vinul zilei: un Negroamaro cu note olfactive de ciocolată neagră, cireșe și lemn dulce. Gust catifelat, cu corp suplu și alunecos, arome intense de cafea, grafit, mentă și cireșe cărnoase
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

Roccamora Negroamaro 2022, Schola Sarmenti este un vin roșu liniștit, care conturează fidel caracteristicile terroir-ului din Salento, Puglia.

Crama Schola Sarmenti, fondată în 1999, produce vinuri care reflectă autentic terroir-ul din Salento, Puglia. Filosofia cramei, „Fiecare vin spune o poveste”, evidențiază viticultura ca o formă de artă strâns legată de pământ și specificul regiunii.

Urmărește-ne și pe Google News

Sarmenti Roccamora Negroamaro 2022 se remarcă prin note dominante de condimente, fructe roșii și tutun. Cu o structură fină și elegantă, vinul impresionează prin echilibrul său, fiind ideal servit la 14-16°C, alături de preparate din carne roșie sau paste.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Alin Ioniță: "Am fost plăcut surprins de acest exemplar sudist, care a devenit, cu această ocazie, unul din preferatele mele din portofoliul Schola Sarmenti. Are un nas atrăgător, construit pe un amestec dulceag de ciocolată neagră, cireșe și lemn dulce. Gura este una catifelată, înzestrată cu un corp suplu și alunecos. Aromele sunt destul de intense și se așază într-un vârtej reușit, din care scot capul, rând pe rând, trimiteri către cafea, grafit, mentă și cireșe cărnoase. Alcoolul bate subtil la ușă, motiv pentru care nu trebuie lăsat paharul să se încălzească prea tare".

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

 
viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin