Vinul zilei: o Cava efervescentă și elegantă, cu arome de mere, nuci și miere. Savuroasă alături de pește slab, fructe de mare, sushi, salate, brânzeturi și preparate picante

Vinul zilei: o Cava efervescentă și elegantă, cu arome de mere, nuci și miere. Savuroasă alături de pește slab, fructe de mare, sushi, salate, brânzeturi și preparate picante
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 09:05

Vinul de astăzi, Mas Pere Reserva Brut, este o Cava savuroasă, obținută din 35% Xarel·lo, 35% Macabeu și 30% Parellada.

Mas Pere este un adevărat ambasador al vinului Cava și al regiunii Catalonia, Spania. În această zonă se produc unele dintre cele mai rafinate Cava, iar crama se remarcă prin respectul pentru tradiție și cultură, angajamentul față de metodele clasice de vinificație și valorizarea soiurilor de struguri autohtone.

Urmărește-ne și pe Google News

Mas Pere Reserva Brut se distinge printr-o nuanță de galben pai cu reflexii aurii. Elegant și bine echilibrat, acest vin aduce arome proaspete de mere, nuci și miere. Pe palat, impresionează printr-o structură solidă și o textură cremoasă. Ideal de servit răcit, la 8-10 °C, se asociază perfect cu preparate din pește slab, fructe de mare, sushi, salate, brânzeturi, mâncăruri picante, legume și supe.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Alin Ioniță: Astăzi, vă puteți procura, fără prea mult efort, un bilet de zbor spre universul Cava. Poate părea un bilet low cost la prima vedere, dar nu este, pentru că are incluse toate opțiunile necesare pentru a face din această călătorie una autentică și plăcută. Parfumurile care te însoțesc sunt proaspete și amintesc de flori și miez de pâine proaspătă. Efervescența este densă și constantă, fără nicio turbulență pe parcursul întregului itinerariu. Postgustul e fresh și vine însoțit de aplauze timide, citrice.

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin