Subway este implicat într-un nou proces, cu acuzația că ar înșela "grosolan" clienții

Subway este implicat într-un nou proces, cu acuzația că ar înșela "grosolan" clienții
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris astăzi, 20:06

Lanțul american de restaurante fast-food Subway este implicat într-un nou proces, în SUA, cu acuzația că ar înșela "grosolan" clienții făcând reclamă sandvișurilor cum că ar conține de cel puțin trei ori mai multă carne decât ar livra în realitate.

La proces, deschis la tribunalul federal din Brooklyn, este acuzația că anunțurile de metrou pentru sandvișul său arată "carnea care explodează din interior, ajungând aproximativ la fel de sus ca pâinea din jur." În realitate, potrivit mai multor fotografii din plângere, sandvișurile Subway conțin mult mai mult pâine, arată Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Tranzacție - Mihai Simiuc, care a preluat, după 5 ani, de la gigantul Unilever brandul frufru, intră în acționariatul Life Box CITEȘTE ȘI Tranzacție - Mihai Simiuc, care a preluat, după 5 ani, de la gigantul Unilever brandul frufru, intră în acționariatul Life Box
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum

Subway nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Procese similare intentate în aceeași instanță împotriva McDonald's, Wendy's și Taco Bell au fost respinse anul trecut. Un alt proces similar împotriva lui Burger King este pe rol la tribunalul federal din Miami.

Fondat în 1965 de Fred DeLuca și Peter Buck, Subway a crescut de la un singur magazin de sandvwich în Connecticut la un gigant global al restaurantelor.

Tranzacție pe piața automatelor de cafea din România CITEȘTE ȘI Tranzacție pe piața automatelor de cafea din România

Subway este astăzi unul dintre cele mai mari nume în sectorul fast-food, cu mai mult de 37.000 de restaurante în peste 100 de țări, inclusiv în România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
subway
roark capital