Petra Pavaje lansează, într-o premieră absolută pe piața românească, gama Woodstone – Lemn Pietrificat

Petra Pavaje lansează, într-o premieră absolută pe piața românească, gama Woodstone – Lemn Pietrificat
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 23 aug 2024

Petra Pavaje lansează, într-o premieră absolută pe piața românească, gama Woodstone – Lemn Pietrificat, o colecție de produse premium din beton, care redefinește standardele în amenajările exterioare. Inspirate de frumusețea naturală a lemnului, aceste produse aduc rafinament și durabilitate în orice spațiu.

O completare a gamei de produse premium din portofoliul Petra Pavaje, Woodstone este rezultatul unor cercetări ample și o dovadă de devotament față de satisfacerea celor mai înalte standarde ale clienților noștri. Astfel, cei peste 25 de ani de experiență în industria construcțiilor ai companiei Florea Grup din care face parte brandul Petra Pavaje, reușesc să consolideze poziția de lider în inovație.

Urmărește-ne și pe Google News

Gama Woodstone – Lemn Pietrificat, realizată integral din beton de înaltă calitate, îmbină estetica naturală a lemnului cu durabilitatea betonului. Cu o varietate de modele și texturi, Woodstone oferă soluții personalizate pentru orice proiect, de la alei și terase până la grădini și piscine. Beneficiați de eleganță, durabilitate și întreținere minimă, toate într-o singură gamă de produse.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Petra Pavaje lansează, într-o premieră absolută pe piața românească, gama Woodstone – Lemn Pietrificat

Versatilitatea este una dintre caracteristicile definitorii ale gamei Lemn Pietrificat. Toate elementele pot fi combinate cu ușurință între ele, oferind posibilități nenumărate de design. Suprafața în relief a produselor asigură o aderență excelentă, prevenind alunecările, chiar și în condiții de umezeală. Pentru a garanta o durată de viață îndelungată, toate elementele sunt tratate cu un strat protector special, care le conferă rezistență la intemperii și la uzură.

Indiferent dacă vorbim despre spații publice precum parcuri, piețe sau zone de promenadă, sau despre amenajări rezidențiale, gama Woodstone – Lemn Pietrificat oferă soluții estetice și durabile. De la alei și trotuare până la zone de relaxare cu mobilier din beton, produsele Woodstone pot fi utilizate pentru a crea spații exterioare remarcabile și care nu-și vor pierde frumusețea în timp. Acestea sunt potrivite pentru pensiuni rustice, glamping-uri, terase ale restaurantelor, dar și pentru piscine sau iazuri cu design elegant și natural.

Prin lansarea gamei Woodstone – Lemn Pietrificat, ne propunem să revoluționăm modul în care spațiile exterioare sunt percepute. Angajamentul față de clienții noștri ne motivează să căutăm soluții inovative și durabile, punând accentul pe estetic și funcțional. Cu o atenție deosebită la detalii și o pasiune pentru design, am creat o colecție care îmbină tradiția cu inovația, oferind clienților noștri posibilitatea de a-și transforma spațiile exterioare în adevărate sanctuare de relaxare”, a declarat Ovidiu Șeulean, director comercial.

Petra Pavaje lansează, într-o premieră absolută pe piața românească, gama Woodstone – Lemn Pietrificat

Produsele pot fi văzute la fabricile Petra Pavaje din Alba Iulia, Horia (Arad), Strejnicu (Prahova) și Simionești (Neamț) fiind, de asemenea, disponibile prin lanțurile de magazine DIY. Pentru ofertă personalizată vă puteți adresa reprezentanților de vânzări din fiecare județ, accesând pagina de contact https://petrapavaje.ro/contact.

viewscnt
Afla mai multe despre
petra pavaje
lemn