FOTO Principala fabrică de uniforme și îmbrăcăminte de lucru din România declanșează extinderea

FOTO Principala fabrică de uniforme și îmbrăcăminte de lucru din România declanșează extinderea
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2024

SIVA Uniforms, principala fabrică de uniforme și îmbrăcăminte de lucru din România, estimează dublarea cifrei de afaceri în 2024, la 4 milioane de euro, de la nivelul de 2 milioane de euro consemnat în 2023.

Brandul SIVA Uniforms vizează, de asemenea, extinderea pe piața internațională și deja a semnat mai multe contracte cu clienți din afara țării.

Urmărește-ne și pe Google News
Purcari semnează o achiziție strategică CITEȘTE ȘI Purcari semnează o achiziție strategică
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Compania, înființată în urmă cu 12 ani de antreprenoarea Silvia Melcescu, deține o fabrică în cartierul bucureștean Berceni și are o capacitate de producție de peste 15.000 de articole vestimentare pe zi.

Fabrica are aproximativ 60 de angajați și deservește clienți din România și Europa prin brandul SIVA Uniforms, deținut de compania umbrelă Elite Uniforms & Community.

CONFIRMARE Operatorul celui mai mare lanț de supermarketuri din Portugalia, lide­r al comerțului alimentar din Polonia, amână intrarea în România și alege în schimb Slovacia CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Operatorul celui mai mare lanț de supermarketuri din Portugalia, lide­r al comerțului alimentar din Polonia, amână intrarea în România și alege în schimb Slovacia

"Extinderea la nivel internațional se va realiza la nivel de vânzări și va fi susținută de fabrica pe care o deținem în București și de expertiza angajaților noștri. Am investit în oameni, în creșterea echipei și specializarea angajaților, ceea ce a dus la creșterea capacității de producție și a calității suportului pe care îl oferim clienților noștri. De altfel, am semnat deja câteva contracte în afara țării", declară Silvia Melcescu, fondatoarea și acționarul unic al SIVA Uniforms.

Compania are deja o prezență pe piața internațională, livrându-și produsele în țări precum Franța, Polonia, Cehia, Spania și Republica Moldova.

FOTO Brand maghiar de modă a intrat în România CITEȘTE ȘI FOTO Brand maghiar de modă a intrat în România

SIVA Uniforms are aproximativ 200 de clienți în țară și în străinătate iar odată cu extinderea în afara țării, un alt obiectiv al companiei este vânzarea de echipamente de lucru direct în locații fizice, respectiv în hypermarketuri și magazine de specialitate.

viewscnt
Afla mai multe despre
camasi
fabrica
uniforme
siva