FOTO - RRG începe prima fază a proiectului rezidențial Lakeside11, investiție de 60 milioane euro

FOTO - RRG începe prima fază a proiectului rezidențial Lakeside11, investiție de 60 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:44

RRG Real Estate Group (RRG) începe prima fază a proiectului rezidențial Lakeside11 din București și estimează finalizarea acestuia pentru finalul anului 2026. Investițiile totale ale proiectului Lakeside11, de pe malul Lacului Străulești din Capitală, se ridică la 60 milioane euro.

Prima fază a proiectului rezidențial Lakeside11, care implică o investiție de 20 milioane de euro, este alcătuită din 3 blocuri, cu 105 de apartamente.

Urmărește-ne și pe Google News
Nordis Group contestă decizia judecătorilor de a admite cererea de insolvență a uneia dintre companiile grupului CITEȘTE ȘI Nordis Group contestă decizia judecătorilor de a admite cererea de insolvență a uneia dintre companiile grupului
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

“Piața imobiliară funcționează în diferite condiții: crize, declinuri, bule, prăbușiri, creștere și boom-uri. În ultimii 20 de ani, piața din România s-a maturizat, iar concurența puternică între dezvoltatori este acum o realitate care continuă să evolueze și să se extindă. Am analizat tendințele pieței și așa am dezvoltat o propunere nouă pentru piață – Lakeside11”, a declarat Maxim Iakovlev, reprezentant al familiei Iakovlev, noii proprietari ai RRG Real Estate Group, care anunță astfel începerea lucrărilor de construcție.

Maxim Iakovlev, cetățean britanic, reprezintă noua generație a familiei, preluând conducerea grupului imobiliar și aduce idei noi în strategia companiei, în special în domeniul financiar, unde are o experiență în SUA, țările din Uniunea Europeană și Marea Britanie.

EXCLUSIV Ali Madadi, proprietarul Rădăcini Motors, vrea să deschidă în 2025 un parc de retail lângă viitorul Kaufland ce ia locul fostei fabrici UTREC Chitila CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ali Madadi, proprietarul Rădăcini Motors, vrea să deschidă în 2025 un parc de retail lângă viitorul Kaufland ce ia locul fostei fabrici UTREC Chitila

Faza 1 a proiectului Lakeside11 este alcătuită din 21 garsoniere duble, 51 apartamente cu două camere, 15 apartamente cu 3 camere, 12 apartamente cu terase mari cu vedere la lac și cu un dormitor principal, trei apartamente cu 4 camere și trei apartamente de tip penthouse.

RRG activează de 20 de ani pe piața imobiliară românească. În ultimii ani, compania a finalizat și livrat proiectele imobiliare Park Avenue 96 și Lighthouse Residence, cu un total de peste 100 de apartamente.

FOTO - RRG începe prima fază a proiectului rezidențial Lakeside11, investiție de 60 milioane euro

 

viewscnt
Afla mai multe despre
rrg
lakeside11