Atria Urban Resort încheie Faza III-a a proiectului. Dezvoltatorii pregătesc un nou ansamblu rezidențial pe malul Lacului Străulești

Atria Urban Resort încheie Faza III-a a proiectului. Dezvoltatorii pregătesc un nou ansamblu rezidențial pe malul Lacului Străulești
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 17:14

Atria Urban Resort, complex imobiliar dezvoltat în zona de nord-vest a Capitalei, în sectorul 1, de către EVERGENT Investments, în parteneriat cu Cityring Property, anunță finalizarea Fazei a III-a a proiectului și lansarea ultimei etape, în cadrul căreia vor fi construite peste 450 de apartamente, dintr-un total de 1.365.

Proiectul, a cărui valoare consolidată se apropie de 140 de milioane de euro, urmează să se încheie în aproximativ doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE FOTO Hexing, grup industrial chinez care și-a propus să devină cel mai important furnizor în domeniu din lume, lansează o mare investiție în România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Hexing, grup industrial chinez care și-a propus să devină cel mai important furnizor în domeniu din lume, lansează o mare investiție în România
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Liviu Lepădatu, antreprenorul care a creat conceptul Atria Urban Resort, ia în calcul un viitor proiect imobiliar pentru care a început să exploreze modele și concepte internaționale de locuire, viabile în București. 

„Ne așteptăm ca vânzarea apartamentelor din Faza III, pe care tocmai am finalizat-o să se încheie anul viitor. În piața noastră, perioada medie de derulare a proiectelor de la faza de construcție până la finalizarea vânzării este de trei ani iar piața rezidențială din Capitală are perspective favorabile. Din datele pe care le-am analizat, din punct de vedere al tranzacțiilor, piața rezidențială este de aproximativ 1 miliard de euro doar în sectorul 1. Cifrele iau în calcul construcțiile vechi și noi, case și apartamente. De aceea ne gândim deja la o nouă investiție, astfel ca după finalizarea Atria, să continuăm cu un nou proiect rezidențial”, a declarat Liviu Lepădatu, CEO Cityring Property, dezvoltator al proiectului Atria Urban Resort.

Faza IV are certificatul de urbanism și se află în stadiul de pregătire a documentației pentru obținerea avizelor solicitate și autorizației de construire. Ultima fază a proiectului va avea 457 de apartamente, dezvoltatorul anticipând că lucrările vor începe peste aproximativ 6 luni.

Cityring Property ia în calcul ca, după finalizarea Fazei a IV-a, să demareze un nou proiect imobiliar în aceeași zonă, pe un teren de 6,5 hectare, pe malul Lacului Străulești, proiect cu care dezvoltatorul este, în prezent, în etapa de studiu de fezabilitate. Demararea proiectului este estimată pentru anul 2027.

ULTIMA ORĂ DOCUMENT Proiectul PSD privind avansul care poate fi solicitat cumpărătorului de către un dezvoltator imobiliar. Limită de avans, chiar și cu asigurare CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ DOCUMENT Proiectul PSD privind avansul care poate fi solicitat cumpărătorului de către un dezvoltator imobiliar. Limită de avans, chiar și cu asigurare

Atria Urban Resort este un proiect imobiliar dezvoltat pe Șoseaua Chitilei, în vecinătatea Lacului Străulești, de către EVERGENT Investments, în parteneriat cu Cityring Property, deținut de antreprenorii Liviu și Eugen Lepădatu. 

Prima fază a proiectul imobiliar de amploare, dezvoltat în sectorul 1 al Capitalei, a fost finalizată și vândută integral la începutul anului 2020. Faza a II-a, cu 398 de apartamente și o zonă cu spații comerciale, are o valoare de aproximativ 35 de milioane de euro. Construcția Fazei a III-a, cu 350 de apartamente, a început în 2022 și a fost finalizată în acest an. 

viewscnt
Afla mai multe despre
atria urban resort
apartamente