Liberty numește un nou director financiar al companiilor sale din Europa

Liberty numește un nou director financiar al companiilor sale din Europa

Andreas Böcskör

Profit.ro
Profit.ro
scris luni, 16:51

Liberty Steel Group l-a numit pe Andreas Böcskör noul director financiar al companiilor sale din Europa. Andreas  Böcskör s-a alăturat echipei LIBERTY în noul sediu al grupului de la Viena și îi va raporta lui Thomas Gangl, care de astăzi a început activitatea în funcția de CEO Liberty pentru Europa.

Andreas Böcskör a activat anterior în grupul industrial Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment, unde a condus proiecte majore de strategie, fuziuni și achiziții și a avut un rol esențial în construirea unei organizații globale solide prin inițiative legislative, financiare și de sustenabilitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie
FOTO Holdingul românesc Green Group, având în spate fondul de investiții Abris, inaugurează o nouă fabrică CITEȘTE ȘI FOTO Holdingul românesc Green Group, având în spate fondul de investiții Abris, inaugurează o nouă fabrică

Andreas Böcskör va coordona toate aspectele financiare ale operațiunilor europene ale grupului LIBERTY, inclusiv planificarea strategică și raportarea financiară, managementul riscurilor și asigurarea respectării reglementărilor în vigoare. 

Liberty Steel Group, parte a GFG Alliance și lider în domeniul transformării GREENSTEEL, este o companie siderurgică integrată la nivel mondial, care reunește active din întregul lanț de aprovizionare cu oțel, de la producția de oțel lichid din materii prime și materiale reciclate până la produse de oțel cu valoare adăugată mare.

Cu o capacitate totală de laminare de 20 de milioane de tone, peste 200 de unități de producție la nivel global în 10 țări și cu peste 30.000 de angajați, furnalele, laminoarele și centrele de servicii și distribuție ale Liberty Steel din Marea Britanie, Europa continentală, Australia, Statele Unite și China deservesc sectoare competitive, cum ar fi construcțiile, energia, industria aerospațială, industria auto și infrastructura.

viewscnt
Afla mai multe despre
andreas böcskör
liberty