Kylian Mbappé a investit într-o companie germană de electronice

Kylian Mbappé a investit într-o companie germană de electronice
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 21:11

Devenit luna trecută acționar majoritar la SM Caen, atacantul echipei Real Madrid Kylian Mbappe, a investit și într-o companie germană de electronice, informează L'Equipe.

Kylian Mbappé a dobândit recent o participație în compania germană de electronice Loewe Technology GmbH (specializată în televizoare, home cinema, boxe etc.). Cu o participație de peste 10%, această investiție a fost realizată tot prin intermediul Coalition Capital, la fel ca la Caen.

Urmărește-ne și pe Google News
Un startup românesc care face roboți a primit 2 milioane euro CITEȘTE ȘI Un startup românesc care face roboți a primit 2 milioane euro
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Aslan Khabliev, președinte și director general al Loewe, a declarat pentru Bloomberg News că, în următorii doi ani, compania își propune să își crească semnificativ vânzările anuale la aproximativ 300 de milioane de euro, scrie News.ro.

Comentând investiția făcută de căpitanul echipei Franței, Aslan Khabliev a spus: "Kylian ne-a ajutat enorm cu un difuzor Bluetooth pe care l-am dezvoltat împreună cu el. Mai mulți coechipieri ai lui Mbappé din echipa națională a Franței au susținut, de asemenea, produsul pe social media."

viewscnt
Afla mai multe despre
kylian mbappé
loewe technology gmbh