TikTok își închide aplicația de streaming de melodii

TikTok își închide aplicația de streaming de melodii
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:48

ByteDance, deținătorul aplicației TikTok, a anunțat că aplicația TikTok Music, lansată anul trecut în câteva țări, se va închide, potrivit TechCrunch.

„Ne pare rău să vă informăm că TikTok Music se va închide după data de 28 noiembrie 2024”, se arată pe site-ul oficial al aplicației.

Urmărește-ne și pe Google News
Acte semnate - Cel mai mare producător de lactate închide o fabrică din România și concediază angajați CITEȘTE ȘI Acte semnate - Cel mai mare producător de lactate închide o fabrică din România și concediază angajați

Aplicația care voia să fie rivală a jucătorilor mai mari de pe piață, ca Spotify și Apple Music, era lansată în Indonezia, Brazilia, Mexic, Australia și Singapore, arată StartUp Cafe.

Aplicația de streaming de muzică lăsa utilizatorii să-și sincronizeze conturile de TikTok și TikTok Music pentru ascultarea, descărcarea și partajarea melodiilor disponibile pe cele două platforme.

TikTok Music, la fel ca alte servicii de streaming, oferea funcții personalizate pentru descoperirea muzicii, putea afișa versurile melodiilor în timp real și permitea utilizatorilor să colaboreze în vederea creării listelor de melodii.

Anul acesta, TikTok a întâmpinat probleme în ceea ce privește muzica de pe platformă. Grupul Universal și-a retras muzica pentru trei luni, până cele două părți au ajuns la o înțelegere nouă, care să protejeze artiștii de inteligența artificială.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
streaming