tbi bank a emis obligațiuni de 20 milioane euro

tbi bank a emis obligațiuni de 20 milioane euro

Lukas Tursa, Executive Director, tbi bank

Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 16:47

tbi bank, una dintre cele mai importante bănci challenger din Europa de Sud-Est, a emis obligațiuni în valoare de 20 milioane de euro (eligibile MREL).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Oferta a fost suprasubscrisă pe Bursa din Bulgaria, ceea ce i-a permis să atingă cel mai înalt nivel din suma planificată inițial (de la 10 la 20 de milioane), devenind astfel cea mai mare ofertă de obligațiuni emisă de tbi bank până în prezent.

DECIZIE Măsuri fiscale adoptate de Guvern: Modificări la e-TVA. Apare notificare de conformare ce se va depune în 20 de zile CITEȘTE ȘI DECIZIE Măsuri fiscale adoptate de Guvern: Modificări la e-TVA. Apare notificare de conformare ce se va depune în 20 de zile

Rata anuală a dobânzii este de 9% (plătită trimestrial), cu scadența la sfârșitul anului 2026. Banca are dreptul de a răscumpăra obligațiunile cu un an mai devreme.

În ultimii trei ani, tbi bank s-a impus ca lider pe piața bulgară a obligațiunilor, reușind să strângă un total de 50 de milioane de euro prin diverse obligațiuni cu capital hibrid. Obligațiunea va fi listată pentru tranzacționare la Bursa din Bulgaria în luna iulie.

Vânzătorii în lipsă de acțiuni Nvidia au obținut profituri de aproape 5 miliarde de dolari în ultimele trei ședințe de tranzacționare CITEȘTE ȘI Vânzătorii în lipsă de acțiuni Nvidia au obținut profituri de aproape 5 miliarde de dolari în ultimele trei ședințe de tranzacționare

În prezent, banca este activă în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. tbi are o bază de peste 2 milioane de clienți și a acordat aproape 750 000 de credite în 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
tbi bank
obligațiuni