Șantierul Naval Orșova obține al doilea contract din această vară de la clientul său constant din Olanda

Șantierul Naval Orșova obține al doilea contract din această vară de la clientul său constant din Olanda
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 26 iul 2024

Companie care a revenit pe profit, Șantierul Naval Orșova confirmă o nouă înțelegere pentru o livrare în nordul Europei.

Șantierul Naval Orșova semnează un nou contract, în valoare de 4,05 milioane euro, cu un client statornic, respectiv firma Rensen-Driessen Shipbuilding din Olanda. Obiectul înțelegerii îl reprezintă construcția unei nave fluviale cu termen și livrarea acesteia în portul Rotterdam până la 31 marttie 2025.

Urmărește-ne și pe Google News

Este al 2-lea contract semnat în secvență scurtă în această vară, după ce în luna iunie a anunțat o înțelegere de 2,95 milioane euro cu aceeași firmă. de asemenea, în aprilie, Șantierul Naval Orșova semnase un contract, în valoare de 4,10 milioane euro, termenul livrării fiind până la 30 iunie 2025.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
 „Hidroelectrica Norvegiei” își ajustează planurile de construcție a centralelor eoliene și solare CITEȘTE ȘI „Hidroelectrica Norvegiei” își ajustează planurile de construcție a centralelor eoliene și solare

Compania și-a schimbat recent acționarul majoritar, care înainte era Transilvania Investments Alliance (TRANSI). În urma unor tranzacții de pe bursă, dar și a unei oferte publice de preluare obligatorii, Sea Container Services și Longshield Investment Group (SIF4) au participații de câte 47,06% din titluri, așa cum acestea sunt înregistrate pe data de 30 iunie 2024.

La ultimul preț de închidere de la Bursa de Valori București, de 6,90 lei/acțiune, societatea are o capitalizare bursieră de 78,82 milioane lei (15,86 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
santierul naval orsova
transilvania alliance
bvb
bursa
sea container services
sif muntenia