SafeTech innovations - majorare de capital cu acțiuni gratuite

SafeTech innovations - majorare de capital cu acțiuni gratuite

Sursa foto: Marcus Miranda | dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris astăzi, 07:38

Companie din domeniul securității cibernetice, SafeTech va distribui acțiuni nou-emise către acționari, în luna decembrie.

 Adunările Generale ale Acționarilor de la SafeTech Innovations (SAFE) au aprobat propunerile Consiliului de Administrație cu privire la o operațiune de majorare a capitalului social. Aceasta se va realiza prin utilizarea sumei de 2,68 milioane lei, reprezentând prime de emisiune aferente majorărilor de capital social desfășurate de către societate, și a sumei de 16,24 milioane lei, reprezentând parte din rezultatul raportat aferent anilor 2020-2023.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, capitalul social va fi majorat cu 18,92 milioane lei, prin emiterea a 94,63 milioane acțiuni noi cu valoare nominală de 0,2000 lei/acțiune, și să ajungă la 32,54 milioane lei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Connections Consult: profit net cu aproape 30% mai mare la S1. Reclamă întârzierea licitațiilor din PNRR, dar mizează în următorii 2 ani pe contracte cu statul CITEȘTE ȘI Connections Consult: profit net cu aproape 30% mai mare la S1. Reclamă întârzierea licitațiilor din PNRR, dar mizează în următorii 2 ani pe contracte cu statul

Titlurile nou-emise vor fi distribuite acționarilor înregistrați la data de 4 decembrie 2024 (cu ex-data 3 decembrie 2024), într-o rată de distribuție de 1,39 acțiuni noi alocate la fiecare acțiune deținută. Data plății titlurilor este 5 decembrie 2024.

SafeTech Innovations s-a listat în anul 2021 pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare AeRO al Bursei de Valori București, iar din februarie 2023, titlurile sale au fost promovate la cota pieței reglementate. La ultimul preț de închidere de 2,4500 lei/acțiune, capitalizarea bursieră a societății se ridică la 166,88 milioane lei (33,54 milioane euro).

viewscnt
Afla mai multe despre
safetech innovations
bvb
bursa