Eazy Asigurări, jucător controlat de fondatorul Superbet, își consolidează echipa de conducere

Eazy Asigurări, jucător controlat de fondatorul Superbet, își consolidează echipa de conducere

Valentin Ciobanu

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:33

Eazy Asigurări, companie românească de asigurări cu capital integral autohton, anunță numirea lui Valentin Ciobanu în funcția de Director de Subscriere. Cu o experiență de aproape 13 ani în sectorul asigurărilor, Valentin Ciobanu va fi responsabil de elaborarea și implementarea strategiei de subscriere, sprijinind astfel extinderea portofoliului de produse de la A la Z.

Anterior, Valentin Ciobanu a ocupat funcții de conducere în cadrul Generali România și Allianz Țiriac, gestionând portofolii de produse auto și non-auto, precum asigurări de locuință, SME, accidente și călătorii și deține expertiză în coordonarea proceselor de pricing tehnic, în dezvoltarea de produse, dar și în procesul de optimizare a canalelor de vânzare online.

Urmărește-ne și pe Google News
Afacerile Stefanini în România vor crește cu până la 15% în acest an. Nou CEO: Continuăm să angajăm, România rămâne un hub esențial CITEȘTE ȘI Afacerile Stefanini în România vor crește cu până la 15% în acest an. Nou CEO: Continuăm să angajăm, România rămâne un hub esențial
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În toamna anului 2023, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a acordat Eazy Asigurări autorizația de funcționare și a avizat acționarii semnificativi și conducerea companiei, conform informațiilor prezentate atunci în premieră de Profit.ro.

Compania este condusă de Cristian Ionescu, fost CEO Asirom. Mai multe detalii AICI.

Eazy Asigurări este o companie de asigurări românească, înregistrată și reglementată de autoritățile din România și face parte din portofoliul deținut de vehiculul de investiții D Craig Holding, fondat de către familia Dragic.

D Craig mai derulează investiții în servicii financiare (Investimental, pachete minoritare în fondul Mozaik Investments etc.), în domeniul imobiliar (prin ELI Parks), dar și în firme listate la BVB.

Eazy Asigurări este controlată de DCF Ventures 1 SRL - 99,99% și Augusta Valeria Dragic - 0,01%, potrivit termene.ro. Acționarii DCF Ventures 1 sunt D Craig Finance - 99% și Augusta Valeria Dragic - 1%.

viewscnt
Afla mai multe despre
eazy asigurări
valentin ciobanu