Transilvania Broker vrea să aloce un milion de lei pentru înființarea unei societăți de consultanță pentru credite și produse de investiții

Transilvania Broker vrea să aloce un milion de lei pentru înființarea unei societăți de consultanță pentru credite și produse de investiții

Sursa foto: Designer491 | Dreamstime.com

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris astăzi, 07:15

Transilvania Broker de Asigurare vrea să aloce un milion de lei pentru înființarea unei societăți care va desfășura activități auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activități de asigurări și fonduri de pensii (cod CAEN 6619). Practic, viitoarea societate va furniza servicii de consultanță financiară complexă a clienților, cum ar fi pentru credite și produse de investiții.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Transilvania Broker de Asigurare (TBK) a obținut în primul semestru venituri din exploatare de 53,27 milioane lei, în scădere cu 11,79% față de cele de 60,39 milioane lei în exercițiul financiar precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ Plenul Parlamentului a votat noua conducere a BNR. Isărescu, din nou guvernator, cu 286 voturi pentru și 55 contra CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Plenul Parlamentului a votat noua conducere a BNR. Isărescu, din nou guvernator, cu 286 voturi pentru și 55 contra
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Volumul primelor intermediate au crescut cu 15,85%, la 484,84 milioane lei, de la 418,50 milioane lei.

Rezultatul net a coborât cu 58,42%, la 2,27 milioane lei, de la 5,46 milioane lei la în primele 6 luni din 2023.

Pe întreg anul trecut, profitul net a fost de 7,56 milioane lei și în baza acestuia au fost acordate dividende cu randament de 5%.

VIDEO Zboruri anulate pe Milano Bergamo după ce a explodat anvelopa unui avion Ryanair CITEȘTE ȘI VIDEO Zboruri anulate pe Milano Bergamo după ce a explodat anvelopa unui avion Ryanair

Transilvania Broker de Asigurare s-a listat la Bursa de Valori București în noiembrie 2017 în urma unei operațiuni de piață închisă după numai 2 zile a cărei valoare s-a ridicat la 9,03 milioane euro (1,96 milioane euro). Atunci a fost pus în vânzare un pachet reprezentând 25,00% din capitalul social.

Prin tranzacții speciale de la începutul lunii iulie, compania Partners Financial Services din Cehia a ajuns la o deținere de 32,89% din titluri. În urma acestor schimburi fondatorii Gabriel Login și Dan Niculae au mai rămas cu participații de 14,14% din acțiuni și, respectiv 9,78% din titluri.

La ultimul preț de închidere de 17,40 lei/acțiune, capitalizarea de piață a companiei se ridică la 86,5 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
transilvania broker
bvb
bursa
aga
convocare