EXCLUSIV FOTO City Grill cumpără un celebru restaurant. Va fi redeschis sub forma unui concept nou, dedicat generației Z și Y

EXCLUSIV FOTO City Grill cumpără un celebru restaurant. Va fi redeschis sub forma unui concept nou, dedicat generației Z și Y

Dragoș Petrescu

Andreea Guţu
Andreea Guţu
scris 28 aug 2024

Grupul City Grill, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de restaurante, deținut de omul de afaceri Dragoș Petrescu, se apropie de finalizarea achiziției celebrului restaurant Monte Carlo, din parcul bucureștean Cișmigiu, cu planul de a deschide un nou restaurant, au declarat surse din piață pentru Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Profit.ro a anunțat din primăvara anului trecut că City Grill poartă discuții pentru achiziția clădirii și deschiderea unui nou restaurant.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Extindere rapidă - Froo, având în spate cel mai mare retailer de proximitate din Polonia, a deschis cel mai mare magazin al său din România CITEȘTE ȘI FOTO Extindere rapidă - Froo, având în spate cel mai mare retailer de proximitate din Polonia, a deschis cel mai mare magazin al său din România
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Noul restaurant este pregătit la acest moment să fie inaugurat în luna mai a anului viitor, în urma unei investiții de circa 1,5 milioane de euro, sumă care nu include prețul de achiziție al clădirii.

Surse din piață au mai declarat pentru Profit.ro că restaurantul va fi deschis sub forma unui concept nou, dedicat generației Z (cei născuți între 1997-2012) și Y (născuți între 1981-1996), și va arăta „altfel” decât celelalte restaurante City Grill.

Umbrărescu își extinde influența și în sectorul energetic. Preia o companie în insolvență CITEȘTE ȘI Umbrărescu își extinde influența și în sectorul energetic. Preia o companie în insolvență

Construit la începutul secolului XX în stil brâncovenesc, după planurile arhitectului Ion Mincu, și anterior loc de întrunire al burgheziei bucureștene, restaurantul Monte Carlo este la acest moment închis de peste doi ani.

Amplasat pe malul lacului Cișmigiu, Monte Carlo era unul dintre restaurantele renumite ale Bucureștiului înainte de Revoluție.

PROFIT NEWS TV Educație cu Profit – Co-fondator Seomark.ro: Noul standard minim necesar e video, zona de redactare a cam semi-murit. Costul de achiziție al unui client s-a triplat, cvadruplat, rețelele de socializare s-au mai fragmentat CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Educație cu Profit – Co-fondator Seomark.ro: Noul standard minim necesar e video, zona de redactare a cam semi-murit. Costul de achiziție al unui client s-a triplat, cvadruplat, rețelele de socializare s-au mai fragmentat

Dragoș Petrescu controlează compania care deține lanțurile de restaurante City Grill, Buongiorno, Caru' cu Bere și cafenelele City Cafe.

Proprietarul City Grill mai este asociat cu Dragoș Anastasiu - președintele Eurolines Group, Octavian Moldovan și Hildegard Brandl în firma de consultanță în managementul hotelier The Makers, care vizează crearea unei rețele de hoteluri și pensiuni la nivel național.

În prezent, The Makers operează Green Dolphin Camping, complexul Green Village, resortul Valea Verde, hotelul La Boheme și hotelul Orizont din Predeal.

În toamna anului 2022, Profit.ro anunța că Dragoș Petrescu pregătește construcția unui apart-hotel cu 18 apartamente cu 2 camere și spații comerciale adiacente, la intrarea în complexul rezidențial Paradisul Verde, dezvoltat de familia Țânțăreanu în Corbeanca.

VIDEO Turcii avansează la autostrada Sibiu – Pitești. Prima foreză de mare capacitate CITEȘTE ȘI VIDEO Turcii avansează la autostrada Sibiu – Pitești. Prima foreză de mare capacitate

„Aparthotelul va purta numele de La Boheme, parte din grupul City Grill. Pe întregul parter se va inaugura un Mega Image de tip City, de mărime medie, ce va fi operat direct de către Mega Image. În complex mai sunt spații de retail, în special pe zona de food service, precum Semolina - brutarie patiserie, opratori de înghețată și diverse servicii“, declara la vremea aceea, pentru Profit.ro, Dragoș Petrescu.

Tot în cadrul cartierului Paradisul Verde, Dragoș Petrescu, alături de alți investitori, printre care Cristian Țânțăreanu, dezvoltatorul Paradisului Verde, a început în 2018 construcția unui complex de evenimente, evaluat la 18 milioane de euro, și amplasat pe malul lacului.

viewscnt
Afla mai multe despre
city grill
monte carlo
dragoș petrescu
cișmigiu