VIDEO Zboruri anulate pe Milano Bergamo după ce a explodat anvelopa unui avion Ryanair

VIDEO Zboruri anulate pe Milano Bergamo după ce a explodat anvelopa unui avion Ryanair
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 17:29

Toate zborurile programate să decoleze sau să aterizeze pe aeroportul din Bergamo au fost întârziate, redirecționate sau anulate, după ce anvelopa unui avion Ryanair a explodat la aterizare, conform Euronews.

Avionul care venea din Barcelona a aterizat pe Bergamo în jurul orei 9:00, când a explodat o anvelopă care ajuta la aterizare. Pista a rămas blocată din cauza incidentului, scrie Hotnews.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Isărescu, în Parlament: Asistăm la o tranziție spre o generație mai tânără. Mai păstrăm doi veterani. Adoptarea euro nu e fezabilă acum CITEȘTE ȘI Isărescu, în Parlament: Asistăm la o tranziție spre o generație mai tânără. Mai păstrăm doi veterani. Adoptarea euro nu e fezabilă acum
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost rănit.

Aeroportul Internațional Orio al Serio a anunțat că „din cauza unui avion blocat pe pistă din cauza unor probleme tehnice, operațiunile de zbor sunt suspendate. Zborurile de plecare sunt întârziate, iar zborurile de sosire ar putea suferi devieri sau anulări, până la redeschiderea pistei”.

Conform informațiilor de pe siteul aeroportului, este așteptat ca zborurile să fie reluate în jurul orei 15:00.

Unde sunt redirecționate zborurile de la Bergamo

Bergamo se află la aproximativ o oră de mers cu mașina la nord-est de Milano. Aeroporturile cele mai apropiate de Bergamo Orio Al Serio sunt Verona, la o oră și 10 minute de mers cu mașina, și Milano Malpensa, la o oră distanță.

Companiile aeriene sunt obligate prin lege să transporte pasagerii la destinația finală, însă nu este stabilită procedura prin care pasagerii vor ajunge la Bergamo din cele două aeroporturi din apropiere.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
zboruri anulate