TAROM lansează bilete la preț redus către trei destinații europene

TAROM lansează bilete la preț redus către trei destinații europene
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 sep 2024

Trei destinații europene din portofoliul TAROM vor beneficia de oferte speciale la prețurile biletelor pentru călătorii dus-întors, la rezervări efectuate în acest weekend.

Ofertele vizează zborurile pentru Salonic, Chișinău și Budapesta cu rezervări în perioada 6-8 septembrie și perioada de călătorie cuprinsă între 1 și 30 octombrie 2024.

Urmărește-ne și pe Google News
Ion Țiriac își vrea înapoi terenurile de la Otopeni, anunță Asociația Pro Infrastructura. Exproprierile pentru Terminalul 2 ar putea fi anulate și terenurile returnate CITEȘTE ȘI Ion Țiriac își vrea înapoi terenurile de la Otopeni, anunță Asociația Pro Infrastructura. Exproprierile pentru Terminalul 2 ar putea fi anulate și terenurile returnate
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Tarifele pentru aceste destinații pornesc de la 179 de euro în cazul biletelor achiziționate pe ruta București către Salonic sau Chișinău, și ajung la 199 de euro pentru biletele cumpărate pe ruta București către Budapesta.

Ofertele TAROM acoperă toate nevoile călătoriei, respectiv: biletele dus-întors, toate taxele sunt incluse, un bagaj de mână de 8 kg, un bagaj de cală și check-in gratuit.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înființată în anul 1954 și își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianței SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul național aerian al României deține o flotă de 18 aeronave și are în portofoliul său un număr de 70 de destinații operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi "code share". Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
oferte