Lufthansa și Air France își prelungesc suspendarea zborurilor către Beirut și Tel Aviv

Lufthansa și Air France își prelungesc suspendarea zborurilor către Beirut și Tel Aviv
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 09:29

Companiile aeriene Lufthansa și Air France anunță că prelungesc suspendarea zborurilor către Tel Aviv și Beirut, din cauza unor tensiuni în regiune, relatează AFP.

”Din cauza situației securitare de la destinație, Air France își suspendă legăturile” între Paris ”și Beirut (Liban)” și între Paris ”și Tel Aviv (Israel) până la 20 septembrie”, declară AFP compania.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO IBM și Microsoft au deschis la București un centru comun CITEȘTE ȘI FOTO IBM și Microsoft au deschis la București un centru comun
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În același timp, Lufthansa și-a prelungit suspendarea zborurilor la Tel Aviv până la 24 septembrie, inclusiv, și până la 26 septemrbie la Beirut, scrie News.ro.

Compania germană și-a suspendat zborurile către Teheran, în Iran, până la 24 septembrie, inclusiv.

Armata israeliană a anunțat joi că a bombardat șapte instalații Hezbollah în sudul Libanului, sporind astfel presiunile asupra mișcării islamiste libaneze Hezbollah la o zi după o serie de explozii sângeroase atribuite Israelului, care au vizat sisteme de transmisiuni Hezbollah.

Aceste explozii s-au soldat marți și miercuri cu 37 de morțîi și aproape 3.000 de răniți, exacerbând temeri cu privire la izbucnirea unui război la scară mare în Orientul Mijlociu.

Isarelul nu a comentat aceste atacuri, care au avut loc după ce a anunțat că și-a extins obiectivele Războiului din Fâșia Gaza până la frontiera israeliană de nord cu Libanul, pentru a permite întoarcerea deplasaților israelieni în nordul țării.

După ce și-a reluat la începutul lui septembrie legăturile la Teheran și tel Aviv, Lufthansa le-a suspendat din nou marți seara, după prima serie de explozii de pagere în Liban.

Tranzacție - Fintechul polonez PragmaGO preia o companie românească și intră pe piața locală. Plan de creștere accelerată CITEȘTE ȘI Tranzacție - Fintechul polonez PragmaGO preia o companie românească și intră pe piața locală. Plan de creștere accelerată

Numeroase companii și-au modificat de mai multe ori programul zborurilor în ultimele luni, din caua tensiunilor sporite din Orientul Mijlociu.

Air France precizează că o ”reluarea a operațiunilor rămâne supusă unei evaluări zilnice a situației la fața locului”.

Compania aeriană franceză anunță că urmărește ”în permanență situația gropolitică a teritoriilor deservite și survolate de către aeronavele sale pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță zborurilor și securității zborurlor”.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
zboruri