FOTO - STB îl dă în judecată pe șoferul care a blocat linia tramvaiului 41

FOTO - STB îl dă în judecată pe șoferul care a blocat linia tramvaiului 41

Sursa foto: Info trafic București Ilfov – Facebook

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2024

Circulația tramvaielor liniei 41 a fost blocată aproape o oră pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre Piața Presei din cauza unui eveniment de circulație, a anunțat Societatea de Transport București (STB), un autoturism BMW intrând pe șine.

„Linia 41 – blocată pe Sos. Virtuții, după stația Pod Ciurel, pe sensul spre Piața Presei. Cauza: eveniment de circulație terți”, potrivit anunțului postat la ora 13:20.

Urmărește-ne și pe Google News
Umbrărescu își extinde influența și în sectorul energetic. Preia o companie în insolvență CITEȘTE ȘI Umbrărescu își extinde influența și în sectorul energetic. Preia o companie în insolvență
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Ulterior, STB a transmis că a fost înființată linia navetă 641, care funcționează între Ghencea și Piața Presei, pentru preluarea fluxurilor de călători, scrie Agerpres.

Compania a anunțat totodată că se va îndrepta în instanță împotriva persoanei fizice care a provocat blocarea circulației tramvaielor pe relația nord-vest a Bucureștiului.

"Vom cere despăgubiri pentru costurile suplimentare generate de blocaj. Au fost scoase autobuze în traseu, a fost întreruptă circulația tramvaielor și, cel mai important, au avut de suferit peste 30.000 de călători! În numele acestora vom face toate demersurile necesare pentru a descuraja, pe viitor, astfel de accidente!", a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB.

FOTO - STB îl dă în judecată pe șoferul care a blocat linia tramvaiului 41

viewscnt
Afla mai multe despre
linia 41
bmw