FOTO O singură ofertă depusă pentru construcția nodului rutier de la Cumpăna, pe A4

FOTO O singură ofertă depusă pentru construcția nodului rutier de la Cumpăna, pe A4
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 21:37

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că o singură ofertă a fost depusă pentru construcția nodului rutier de la Cumpăna, de pe Autostrada A4, fiind vorba despre o asociere de firme. Valoarea estimată a contractului depășește 9,8 milioane de lei fără TVA.

Potrivit CNAIR, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție publică privind execuția Nodului Rutier Cumpăna A4 (km 16+700) - DN 39E, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Avertismentul Stellantis șterge 10 miliarde de dolari din capitalizarea bursieră a producătorilor auto europeni CITEȘTE ȘI Avertismentul Stellantis șterge 10 miliarde de dolari din capitalizarea bursieră a producătorilor auto europeni
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

”Până la termenul limită a depus oferta un singur antreprenor, respectiv asocierea SC Autoprima Serv SRL (lider) – SC Tracon RL (asociat). Valoarea estimată a procedurii de achiziție publică este de 9.856.538,26 lei fără TVA”, a arătat sursa citată.

Obiectul contractului îl reprezintă execuția nodului rutier Cumpăna, situat pe Autostrada A4, la poziția kilometrică 16+700, în dreptul comunei Cumpăna, care are drept scop asigurarea accesului spre/dinspre autostradă a fluxurilor de trafic generate de drumul național DN 39E, care face legătura între municipiul Constanța și localitatea Cumpăna.

Proiectul presupune amenajarea a două bretele de acces spre/dinspre autostrada A4 si a benzilor de accelerare/decelerare aferente acestora pentru racordarea cu autostrada, pentru asigurarea relațiilor de trafic București-Cumpăna și Cumpăna-Mangalia. Lungimea totală a acestora este de 1.192,63 m, din care benzile de accelerare/ decelerare de 720 de metri

Nodul este proiectat pentru viteza de 40 de km/h.

Sursa de finanțare va fi asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile - Programul Transport (PT) 2021-2027, iar durata prevăzută pentru execuția lucrărilor este de 6 luni.

FOTO O singură ofertă depusă pentru construcția nodului rutier de la Cumpăna, pe A4
viewscnt
Afla mai multe despre
a4
cumpana
nod rutier