Danezii de la Sekura Cabins vor să deschidă fabrică în România. Deși de-abia intrați, cunosc bine piața românească

Danezii de la Sekura Cabins vor să deschidă fabrică în România. Deși de-abia intrați, cunosc bine piața românească
Emil Popescu
Emil Popescu
scris marţi, 01:30

Compania daneză Sekura Cabins, specializată în producția de cabine destinate vehiculelor industriale și agricole, pregătește fabricarea în România, la Brașov, de piese și accesorii destinate autovehiculor și motoarelor, arată date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Deși de-abia intrați în România, danezii cunosc bine piața românească: CEO-ul  Sekura Cabins, Michiel Som, numit în funcție în 2022, s-a aflat pentru o lungă perioadă la conducerea Terwa România și a gestionat extinderea producătorului de componente metalice pentru industria auto și cea a construcțiilor cu noi facilități de producție, la Ghimbav și Cristian, lângă Brașov.

VIDEO&FOTO Nokian Tyres, care a plecat din Rusia alegând România, a produs prima anvelopă la mega-investiția de la Oradea CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Nokian Tyres, care a plecat din Rusia alegând România, a produs prima anvelopă la mega-investiția de la Oradea

Pentru Terwa, dar și ulterior pentru Electroprecizia Motors Săcele, a lucrat și actualul director operațional al Sekura Cabins, Ioan Pintilie.

Sekura Cabins A/S este specializată în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de cabine pentru vehicule industriale și agricole, utilizate printre altele în construcții, minerit, sectorul aeroportuar și silvicultură.

CFR se remarcă din nou - Tren cu o întârziere de 300 de minute CITEȘTE ȘI CFR se remarcă din nou - Tren cu o întârziere de 300 de minute

Compania, înființată în anul 1957 a fost preluată în urmă cu 6 ani de grupul olandez Som & Pellicaan, condus de Michiel Som, și a deschis în 2021 o nouă facilitate de producție, în orașul danez Metervej.

viewscnt
Afla mai multe despre
sekura cabins
fabrică