Boeing a livrat mai multe avioane

Boeing a livrat mai multe avioane
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 11:37

Boeing a declarat că a livrat 40 de avioane comerciale în august, cu cinci mai multe față de aceeași lună din 2023, când a avut probleme din cauza unui defect de fabricație la 737 MAX, în timp ce producătorul de avioane din SUA urmărește o producție mai mare sub conducerea noului CEO Kelly Ortberg, transmite Reuters.

Boeing s-a angajat să mărească producția celui mai vândut avion al său, MAX, la 38 pe lună până la sfârșitul anului. Dar producătorul de avioane se confruntă cu obstacole, cum ar fi o posibilă grevă, încă de vineri, a celor peste 32.000 de muncitori ai fabricilor din Seattle și Portland, care trebuie să voteze un nou acord colectiv de muncă, pe 12 septembrie, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Dacia lansează ediția specială Logan XX, la 20 de ani de la debutul celebrului model. Costă cu 10.000 de euro mai mult decât prima generație CITEȘTE ȘI FOTO Dacia lansează ediția specială Logan XX, la 20 de ani de la debutul celebrului model. Costă cu 10.000 de euro mai mult decât prima generație
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Constructorul de avioane din SUA operează o linie de asamblare mai lentă de la o explozie din 5 ianuarie, în timpul zborului, a unui panou fix de ușă pe un vion 737 MAX 9, care a intensificat controlul autorităților de reglementare.

Boeing a predat clienților 32 de avioane MAX luna trecută, inclusiv nouă livrări către clienți din China, cele mai multe din decembrie 2019. Boeing a livrat 43 de avioane comerciale în iulie, inclusiv 31 de avioane MAX.

Investitorii urmăresc cu atenție datele referitoare la livrări, deoarece producătorii de avioane primesc cea mai mare parte a plății pentru o aeronavă atunci când aceasta este transferată unui client.

După ajustări pentru a reflecta comenzile, Boeing a raportat 24 de comenzi nete ajustate pentru luna august. Asta a adus totalul brut de comenzi ale Boeing până la 31 august la 250.

VIDEO PROFIT LIVE Alexandru Rădulescu, SVN Credit România: Dobânda fixă astăzi este mai mică decât orice altă dobândă variabilă din piață. E un paradox foarte benefic pentru clienți CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Alexandru Rădulescu, SVN Credit România: Dobânda fixă astăzi este mai mică decât orice altă dobândă variabilă din piață. E un paradox foarte benefic pentru clienți

După eliminarea anulărilor și conversiilor, Boeing a raportat un total net de 207 comenzi în 2024.

În urma unor ajustări contabile suplimentare, Boeing a raportat comenzi nete ajustate pentru 122 de avioane până în acest an. Până pe 31 august, Boeing a livrat 258 de avioane, inclusiv 198 de avioane MAX.

Rivalul european Airbus a declarat săptămâna trecută că a livrat 47 de aeronave în august, în scădere de la 77 în iulie, pentru a ajunge la 447 în acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
avioane