Amazon urmează să construiască un cloud ”top secret”

Amazon urmează să construiască un cloud ”top secret”
Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 19:18

Date ultrasecrete ale agențiilor militare și de informații australiene urmează să fie stocate într-un cloud conceput în mod special în acest sens de către gigantul american Amazon, anunță Canberra, dezvăluind un acord în valoare de 1,3 miliarde de dolari, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Guvernul australian anunță că Amazon Web Services (AWS), entitatea însărcinată să gestioneze cloudul Amazon, urmează să conceapă un clud ”to secret” destinat agențiilor militare și de informații din țară, arată news.ro.

Companie suedeză de design tehnologic intră în România CITEȘTE ȘI Companie suedeză de design tehnologic intră în România

Potrivit unui comunicat al Guvernului, acest lucru va permite ”o mai mare interoprabilitate și o colaborare mai aprofundată cu Statele Unite”, unul dintre cei mai loiali aliați militari ai Australiei.

Șefa serviciilor secerete australiene, Rachel Noble, anunță că informatica dematerializată va permite de asemenea sprijinirea "Redspice", progranul acestora de apărare și informații în domeniul securității cibernetice.

Guvernul ia modelul Hagi: Guvernul va finanța academiile de fotbal publice sau private. Sistem raportat la fiecare leu cheltuit de FRF sau cluburi CITEȘTE ȘI Guvernul ia modelul Hagi: Guvernul va finanța academiile de fotbal publice sau private. Sistem raportat la fiecare leu cheltuit de FRF sau cluburi

Amazon urmează să contruiască trei centre de date pe imensa insulă-continent.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
carbon