EXCLUSIV DECIZIE Ouăle și carnea de pui din Ucraina, aduse în România doar pe bază de licență de import - surse. UPDATE Ministrul Agriculturii confirmă: Erau prețuri de dumping

EXCLUSIV DECIZIE Ouăle și carnea de pui din Ucraina, aduse în România doar pe bază de licență de import - surse. UPDATE Ministrul Agriculturii confirmă: Erau prețuri de dumping
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris astăzi, 12:51

Lista produselor care pot fi importate din Ucraina doar pe bază de licență de import a fost completată și cu aceste produse: ouă și carne de pui, au declarat pentru Profit.ro surse guvernamentale.

Practic, Guvernul Ciolacu a introdus aceeași măsură pe care a aplicat-o în cazul importurilor de cereale, făină și zahăr.

Urmărește-ne și pe Google News

UPDATE 14.05 Ministrul Aghriculturii, Florin Barbu, a confirmat că Guvernul a adoptat această măsură.

Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”În ședința de guvern de azi am mai rezolvat o prioblemă a producătorilor români din sectorul avicol, care s-au confruntat cu importul la prețuri de dumping. Am completat lista produselor care pot fi imprortate din Ucraina doar pe bază de licență de import cu ouă și carne de pui”, a spus ministrul.

PSD vrea ca ÎCCJ să judece înaintea CCR, cu apărare din partea celor reclamați, contestațiile la adresa candidaților la prezidențiale CITEȘTE ȘI PSD vrea ca ÎCCJ să judece înaintea CCR, cu apărare din partea celor reclamați, contestațiile la adresa candidaților la prezidențiale

Florin Barbu a precizat că va exista posibilitatea importului acestor produse pe piața internă dacă se va constata o lipsă a acestora. 

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, anunțase anterior că România este pregătită să limiteze importurile de ouă și carne de pasăre din Ucraina.

viewscnt
Afla mai multe despre
ouă
carne
pui
licență
ucraina
import
guvern