Akcenta, preluat de Raiffeisen, operează schimbări în echipa de conducere

Akcenta, preluat de Raiffeisen, operează schimbări în echipa de conducere
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:38

Akcenta, furnizor de operațiuni de schimb valutar, deținut de Raiffeisen Bank International, continuă să își reînnoiască echipa de management. Jiří Truhlář se alătură Consiliului de administrație în poziția de CIO (Chief Information Officer) și va fi responsabil de strategia TIC a companiei, cu focus pe trecerea la un nou nivel de digitalizare a serviciilor Akcenta.

Înainte de a se alătura Akcenta, acesta a ocupat poziția de CIO local și de grup la NLB Group în Slovenia.

Urmărește-ne și pe Google News
iPhone 16 va fi mai ușor de reparat CITEȘTE ȘI iPhone 16 va fi mai ușor de reparat
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Akcenta își modifică strategia și în plan local, odată cu sintetizarea rezultatelor financiare din 2023. Astfel, Daniel Bogiu, primul Country manager al companiei în România urcă în poziția de Country Director, extinzându-și astfel responsabilitățile pe plan național. 

Bogiu a fost numit în funcție în luna mai 2023.

Compania este unul dintre cei mai importanți comercianți de schimb valutar de pe piața cehă și din Europa Centrală, pe piață de peste 25 de ani și activă în Slovacia, Polonia, România și Ungaria. Face parte din Grupul RBI (Grupul Raiffeisen Bank International) din anul 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
akcenta
raiffeisen bank international