Kamala Harris a obținut donații de 540 milioane de dolari în mai puțin de o lună

Kamala Harris a obținut donații de 540 milioane de dolari în mai puțin de o lună
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2024

Vicepreședinta americană Kamala Harris, candidata Partidului Democrat, a strâns donații de campanie de 540 milioane de dolari în ceva mai puțin de o lună de când s-a lansat în cursa pentru președinția Statelor Unite, a anunțat duminică echipa sa de campanie, potrivit Reuters.

Un comunicat publicat de managerul său de campanie, Jen O'Malley Dillon, afirmă că în aceste 540 milioane intră și 82 milioane primite în săptămâna Convenției naționale democrate, și sunt un semn al entuziasmului democraților față de candidatura lui Harris, informează Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News

'Aceasta este cea mai mare sumă donată vreodată pentru o campanie prezidențială în acest interval de timp', a subliniat O'Malley Dillon.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Vicepreședinta Harris a devenit candidat la Casa Albă pe 21 iulie, când președintele Joe Biden s-a retras din cursă, la presiunea colegilor democrați îngrijorați de starea sa cognitivă, după o dezbatere catastrofală pe 27 iunie împotriva republicanului Donald Trump.

Kamala Harris și Tim Waltz, candidatul la postul de vicepreședinte, se vor afla în campanie în această săptămână în Georgia, căutând susținere în acest stat care va cântări mult în scrutinul de pe 5 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
kamala harris
donații